Om oss

Vi står för takt och fart

Namnet the Pace står för takt och fart. När du anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Med över 50 års erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet administration. Som kund får du tillgång till vår specialistkompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som idag finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals i sin tur är ett bolag inom Wise Group, en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group grundades 1991 och finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Wise Group AB är noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap och sysselsätter 764 personer. The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration och tillsätter bland annat roller som Lednings- och VD-assistent, Assistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionist, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt kundtjänst och kundservicemedarbetare.

clara-och-stephanie

Vi är tillräckligt stora för att leverera och tillräckligt små för att värdesätta varje kund och vi älskar vårt arbete!

Vi förstår värdet av att du som kund får arbeta med en konsultativ specialist som har ett upparbetat och aktuellt kandidatnätverk. Som kandidat och konsult möter du ett team som kan ditt område. Du får en marknadsmässig lön, blir inbjuden till spännande konsultträffar och får en närvarande konsultchef. Kort och gott, oavsett om du möter oss som kund, kandidat eller konsult ska du känna dig trygg och väl omhändertagen.

Vår målsättning är att våra kunders varumärken ska gå stärkta ur processen. Vi hjälper dig att skapa ambassadörer för ditt varumärke genom att alltid måna om en bra kandidatupplevelse som grundas i ett respektfullt bemötande och kontinuerlig återkoppling.

Något som ligger oss varmt om hjärtat är att verka för en statushöjning av roller inom administration och som ett led i det arbetet har vi skapat ett särskilt nätverk för Executive Assistants, Pace nätverk, för kompetensutbyte och inspiration.

Möt oss på The Pace

Personal The Pace

Vi på The Pace

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer om var och en av våra passionerade och engagerade medarbetare här.

Läs mer

Våra andra specialistområden