Skip to content

Rekrytera eller hyr en Koordinator

Koordinator – den som ser till att allt flyter på och som sköter administrativa uppgifter snabbt och med hög kvalitet. Har du behov av en person som är starkt bidragande till att göra den verkliga skillnaden? Hyr eller rekrytera en koordinator genom oss på The Pace!

Låt en koordinator hjälpa er framåt

En koordinator som samordnar arbete, frigör tid för andra och ser till detaljerna som gör helheten, kan vara starkt bidragande till att verksamheten når sina mål. Det är en roll som kräver specialiserad kompetens och erfarenhet och som är viktig att hitta precis rätt person till. Det är här vi på The Pace kommer in. Vi vet vad som krävs i en mångfacetterad roll som koordinator och har verktygen för att träffsäkert kartlägga era behov och matcha er med rätt person. Genom vårt stora nätverk kan vi enkelt och snabbt se till att du får hjälp av den proaktiva resurs som just ni behöver.

Rekrytera koordinator med The Pace

När du behöver anlita en rekryteringsbyrå för att anställa en koordinator arbetar vi tätt tillsammans med dig för att fånga upp era behov och fastställa en kravprofil som ger de allra bästa förutsättningarna att hitta rätt person. Genom annonsering och search i vårt eget nätverk arbetar vi systematiskt med att hitta potentiella kandidater för rollen. Med hjälp av kompetensbaserade intervjuer och tester väljer vi därefter ut och presenterar ett par lämpliga kandidater till rollen som koordinator. Allt gör vi med kandidatupplevelsen i fokus för att säkerställa ett bra bemötande och uppnå kvalitet i alla led. Med oss på The Pace är ditt varumärke i goda händer genom hela rekryteringen.

Hyr en erfaren koordinator med kort varsel

Har du behov av en person som kan sätta igång så snart som möjligt? Då passar det bra med tjänsten konsultuthyrning. The Pace står för takt och fart, vilket genomsyrar allt vi gör. När du anlitar oss för att hyra en koordinator som konsult presenterar vi kandidater inom en vecka – oftast ännu snabbare. Tillsammans sätter vi upp en kravprofil och därefter sköter vi intervjuer och presenterar de bästa kandidaterna för dig. När ni har hittat rätt konsult finns vi nära till hands för att se till att du och er koordinator är nöjda. Om du vill ha möjlighet att ha kvar personen i verksamheten på längre sikt, är konceptet hyrköp ett bra alternativ. Det innebär att ni hyr först och anställer sen, vilket ger en flexibilitet där både du och konsulten får möjlighet att se om ni passar tillsammans.

Vi är ett ledande rekryteringsföretag inom administration

The Pace är ett av få rekryterings- och bemanningsföretag som är specialister inom just administration. Som kund hos oss får du tillgång till specialistkompetens, ett gediget nätverk av relevanta kandidater samt framförallt vårt stora engagemang. Vi arbetar snabbt utan att tumma på kvaliteten, med siktet inställt på att hitta den perfekta matchningen. När du rekryterar eller hyr administratör via oss ser vi alltid till att följa upp och utvärdera lösningen tillsammans med dig, för att du ska vara 100 % nöjd.

Anlita oss för att hitta din nästa koordinator

Som specialister inom såväl konsultuthyrning som rekrytering av specialister inom administration är vi på The Pace det självklara valet för dig som behöver en strukturerad och driven person till din verksamhet. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan snabbt och enkelt hitta den perfekta lösningen för dig. När du behöver hjälp att hitta en koordinator – kontakta oss!

Vill du arbeta som koordinator via The Pace?

Söker du lediga jobb som koordinator? Vi finns här för dig när du är redo för nästa steg. Hos oss får du stöttning av passionerade specialister inom området administration. Med kunder inom olika branscher och med stor nyfikenhet för dig som person, kan vi snabbt matcha dig till rätt organisation och roll. Här kan du se våra lediga jobb och registrera din profil.