Skip to content

Bemanningsföretag – Stockholm

Bemanning inom administration

Letar du efter ett pålitligt bemanningsföretag i Stockholm? The Pace är din partner när det kommer till professionell personaluthyrning och bemanningstjänster i Stockholmsregionen. Vi förstår hur viktigt det är att ha rätt kompetens på rätt plats och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Med vårt team av erfarna rekryterare och omfattande nätverk av kandidater kan vi snabbt leverera kvalificerad personal för att möta dina bemanningskrav. Upptäck hur The Pace kan göra skillnad för din verksamhet i Stockholm.

Vi hjälper er med bemanning i Stockholm

The Pace är ditt pålitliga bemanningsföretag i Stockholm. Med vår långa erfarenhet och starka närvaro i regionen kan vi erbjuda skräddarsydda bemanningstjänster som stöder din verksamhet. Vi vet att rätt personal är avgörande för att driva företag framåt, och vårt dedikerade team av rekryterare är här för att säkerställa att du får de bästa kandidaterna. Oavsett om du behöver temporär eller permanent personal inom administration, kan vi matcha dina behov med vårt omfattande nätverk av kompetenta individer. Med The Pace kan du effektivt hantera personalbehovet och fokusera på tillväxt och framgång i Stockholm.

Därför ska du ta hjälp av The Pace med bemanning i Stockholm

Att välja The Pace som ditt bemanningsföretag i Stockholm är ett strategiskt beslut som kommer att gynna din verksamhet på flera sätt. Vi har inte bara en gedigen erfarenhet av Stockholms arbetsmarknad, utan vi förstår också det unika behovet av personal inom olika branscher och sektorer. Vårt engagerade team arbetar nära dig för att förstå din verksamhet och dina mål, vilket gör det möjligt för oss att matcha rätt kandidater med rätt arbetsuppgifter.

Vi erbjuder också en flexibel och kostnadseffektiv lösning för ditt bemanningsbehov. Oavsett om du behöver temporär personal för kortvariga projekt eller söker långsiktiga rekryteringar, kan vi anpassa våra tjänster efter dina specifika krav. Med vår expertis och ditt förtroende kan vi tillsammans skapa en stark och framgångsrik arbetskraft för din verksamhet i Stockholm.

Bemanning inom administration i Stockholm

För specialiserad bemanning inom administration i Stockholm, är The Pace din pålitliga partner. Vi förstår att administrativa roller är ryggraden i många organisationer och kräver kvalificerad och pålitlig personal. Vårt bemanningsföretag har en omfattande erfarenhet av att matcha kompetenta administrativa kandidater med företag som behöver deras expertis. Oavsett om du behöver temporär eller permanent personal inom administration, kan vi tillhandahålla skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov. Låt The Pace hjälpa dig att bygga en effektiv och stabil administrativ arbetsstyrka i Stockholm

Våra vardagshjältar förbättrar arbetsdagarna för alla våra kunder

Vi mår som bäst när våra kunder når sina mål och resultat. Våra kunder betyder allt för oss – och här kan du läsa vad vi betytt för dem.

The Pace kom in med sin hjälp och expertis i en situation där vi behövde snabb och professionell hjälp. Vi har tillsatt två tjänster med hjälp av The Pace varav en ledningsassistent. De har ansvarat för urval och testning, och vi på Telia har bara behövt vara med i slutskedet av rekryteringsprocessen vilket har besparat oss mycket tid och kraft.

Micaela Magnertoft Lagerbäck TeliaSonera

The Pace svepte in och hjälpte oss på ett tidseffektivt, professionellt och kompetent sätt från dag 1. Jag valde The Pace för att de intervjuar personer internt för att ta fram en lämplig kravprofil. Det sparade mig tid och gjorde att The Pace fick en mycket bra bild av vilken kandidat som skulle passa hos oss. Vårt samarbete under processen har känts fantastiskt okomplicerat och träffsäkert.

Katarina Walter Antrop

Vi har anlitat The Pace vid ett flertal tillfällen, både för tillfälliga arbetstoppar och för att rekrytera personal som VD-assistent. Vi kommer absolut att använda oss av dem igen om nya behov dyker upp.

Kerstin Harnesk Stockholm International Water Institute

Hitta din vardagshjälte här!

Hör av dig till oss med dina idéer och visioner. Vi är goda lyssnare och svarar inom 24 timmar eller mindre.