Skip to content

Konsulter och rekrytering inom administration i Göteborg

Letar du efter din nästa vardagshjälte? Vi hjälper dig! Vi är nämligen ett rekrytering- och konsultbolag i Göteborg som är specialiserade inom administration. Lås oss hjälpa dig som sitter i Göteborg att hitta din nästa Office Manager, Exekutiv Assistent, Administratör, Receptionist eller annan administrativ roll! Vi står för takt och fart utan att tumma på kvaliteten.

Rekryteringsföretag inom administration i Göteborg

Har någon sagt upp sig eller behöver ni växa och få in mer administrativt stöd i er organisation? Oavsett vad anledningen till rekryteringen är så finns vi här! Vi på The Pace är specialister på rekrytering och personbedömning inom administration. Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framför allt, vår glädje och vårt driv. Vi önskar och vill att alla våra kunder ska bli inspirerade av att samarbeta med oss och att vi genom gott samarbete bidrar till kompetensöverföring och kunskapsutbyte. Som rekryteringsbyrå med expertkonsulter inom administration i Göteborg ska vi både avlasta, förenkla och ge visst motstånd så att resultatet blir av hög kvalitet.

Söker du jobb inom administration i Göteborg?

Jobbar du med administration och är sugen på nästa steg i karriären? Då har du kommit rätt! Vi finns här för att hitta just ditt drömjobb. Var du än befinner dig i karriären, så finns vi här för att stötta dig, oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar.

Konsultbolag i Göteborg inom administration som står för takt och fart!

Våra konsulter inom administration kan snabbt komma in och frigöra tid för dig så att du kan fokusera på det som är allra viktigast. Vårt team i Göteborg hjälper dig som företag att hitta rätt specialist så att ni kan hålla er konkurrenskraftiga och nå era mål. Oavsett om lösningen är en interim konsult eller om det handlar om en projektanställning.

Rekrytering av administratörer och vardagshjältar i Göteborg 

The Pace, en del av Wise Professionals, i Göteborg är inte bara bra på talanger och specialister inom administratörer utan också experter på kompetensförsörjning. Vi hjälper dig som bolag att förstå helheten, arbeta proaktivt med rekrytering och stöttar dig i de delar du behöver hjälp med i rekryteringsarbetet. Snabbt hjälper vi dig att hitta rätt administratör, utan att tumma på kvaliteten.

Kandidater och konsulter inom administration i fokus

På The Pace har vi alltid våra kandidater och konsulter i fokus. Vi försöker alltid skapa den bästa kandidatresan för våra vardagshjältar här i Göteborg. Bra och snabb återkoppling, förståelse för deras utmaningar och konkret feedback gör att våra kandidater och konsulter kommer tillbaka när det är dags för nästa steg i karriären.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa den bästa kandidatresan!