Skip to content

Konsulter och rekrytering inom administration i Stockholm

Vi är specialister på konsulter och rekrytering inom administration. Letar du efter en rekryteringsbyrå eller ett konsultbolag här i Stockholm som kan stötta dig i att hitta personal inom administration? Don’t worry! Vi finns här för dig som behöver hjälp snabbt. The Pace står för takt och fart – utan att tumma på kvalitén. Tillsammans höjer vi statusen för administratörer runt om i Sverige! 

Rekryteringsföretag inom administration i Stockholm

The Pace står för takt och fart och arbetar med skräddarsydda lösningar av kompetenslösningar inom administration så att ni hittar er nästa vardagshjälte. Som partner vill vi både avlasta, förenkla och utmana dig så att resultatet blir av högsta möjliga kvalité. Med enkla och tydliga processer, ser vi till att du snabbt får den hjälp du behöver. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig och framåtdriven dialog med våra kunder och vill med våra anpassade lösningar vägleda dig och ditt företag genom hela rekryteringsprocessen.

Söker du nytt jobb inom administration i Stockholm?

Med siktet inställt på att höja statusen för alla Sveriges administratörer, driver vi deras hjärtefrågor så att vi tillsammans kan göra så stor skillnad som möjligt på dagens arbetsplatser. Vi hjälper dig som arbetar inom administration att hitta ditt nästa drömjobb. Hör av dig till oss för mer information!

Konsultbolag i Stockholm inom administration

Våra konsulter inom administration kan snabbt komma in och frigöra tid för dig så att du kan fokusera på det som är allra viktigast. När du anlitar oss garanterar vi dig snabbhet i processen utan att tumma på kvalitén. Vi kan administration och du kan din verksamhet. Tillsammans hittar vi rätt lösning för dig! Med vår spetskompetens och aktiva nätverk matchar vi dig med en engagerad och driven konsult.

Rekrytering av administratörer har aldrig varit enklare! 

Vi är experter på att rekrytera talanger och specialister inom administration. Som partner vill vi både avlasta, förenkla och utmana dig så att resultatet blir av högsta möjliga kvalité. Med enkla och tydliga processer, ser vi till att du snabbt får den hjälp du behöver. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig och framåtdriven dialog med våra kunder och vill med våra anpassade lösningar vägleda dig och ditt företag genom hela rekryteringsprocessen.

Våga ta nästa steg i karriären inom administration

Vårt mål är att skapa den bästa kandidatresan inom administration. Snabb återkoppling och förståelse för kandidaten och konsultens utmaningar ligger till grund för hur vi arbetar. Våra relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida och hjälpa dig när du eller andra inom branschen är redo för era nästa äventyr.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidatresan!