Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Office Coordinator till Asker Healthcare Group

Stockholm
Motiveras du av att skapa en trivsam arbetsmiljö för såväl kunder som kollegor samt har en passion för service? Har du ett öga för detaljer, är positiv och utåtriktad samt har ett par års erfarenhet från en liknande tjänst? Då är det dig vi söker till Askers Healthcare Groups huvudkontor i Danderyd, Mörby Centrum.

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 8 månader. Uppdraget är på heltid under kontorstider mellan 08:00-17:00 med start i mitten på september. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kunden. Du kommer att utgå från kontoret i Danderyd, Mörby Centrum.

Ditt uppdrag
I rollen som Office Coordinator har du en central och viktig position på kontoret där du är ansiktet utåt för Asker. Du utgår från receptionen och välkomnar såväl kunder som kollegor och säkerställer en hög servicenivå och en förstklassig kontorsmiljö. Som Office Coordinator sköter du kontorets dagliga rutiner och ser till att de gemensamma ytorna är i fint skick, har kontakt med leverantörer och gör beställningar, fyller på kaffe, tar emot post och bud, förbereder mötesrum, anordnar event samt bokar resor och hanterar reseräkningar och kvitton.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Välkomnar besökare och kollegor i receptionen
  • Sköter den dagliga driften av kontoret
  • Har kontakt med leverantörer och ansvarar för beställningar till kontoret
  • Tar emot post och bud
  • Svarar i telefon
  • Anordnar event och skapar trivsel för kontoret
  • Deltar i kontorets arbetsmiljö- och säkerhetsarbete och är kontaktperson/skyddsombud
  • Bokar resor och administrerar reseprofiler
  • Övrig administration

 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Office Coordinator har du ett par års erfarenhet från en liknande roll inom service. Du är prestigelös i ditt arbetssätt, ser vad som behöver göras samt tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag. Som person är du glad och social och brinner för att ge en mycket god service samt har en känsla för att hantera olika människor.

Vidare är du flytande i svenska, både i tal och skrift samt har baskunskaper i engelska. Du har god systemvana och erfarenhet att hantera Microsoft-paketet.

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll inom hotellbranschen.

Om Asker Healthcare Group
Asker Healthcare Group utvecklar och förvärvar ledande företag som bidrar positivt till de europeiska hälso- och sjukvårssystemen genom att tillhandahålla säkra och högkvalitativa produkter, tjänst och lösningar inom medicinskt förbrukningsmaterial och medicinteknisk utrustning.

Koncernen, som består av mer än 30 företag i 14 länder och har 2400 anställda, stöjder vården och patienter med att förbättra vårdresultat, sänka totalkostnaden och säkerställa en rättvis och hållbar värdekedja – från tillverkning till förbrukat material. Asker-bolagens produkter och tjänster används varje dag av tiotusentals sjuksköterskor och annan vårdpersonal som i sin tur möter flera miljoner patienter runt om i Europa varje år.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal