Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Processutvecklare till JM

Stockholm
Är du en skicklig och noggrann administratör med ett intresse för system och processer? Trivs du dessutom i en central roll med många kontaktytor där du på ett lösningsorienterat sätt får arbeta för att underlätta dina kollegors vardag? Sök då rollen som Processutvecklare till JM!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace med omgående start, eller som senast i augusti, och minst tre månader framåt med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Du kommer att utgå från JM’s fina lokaler i Solna med möjlighet till hybridarbete.

Ditt uppdrag
I rollen som Processutvecklare har du en central roll i verksamheten där du utvecklar och underhåller innehållet i JM:s Verksamhetssystem. Som Processutvecklare ansvarar du för att processkartor, rutinbeskrivningar och andra viktiga dokument är uppdaterade och finns tillgängliga.

Du kommer också att agera som single point of contact gentemot leverantören av Verksamhetssystemets tekniska plattform och är länken mellan dina kollegor och leverantören där du löpande informerar om och kravställer diverse tekniska förändringar/uppdateringar i systemet.

Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt är pedagogisk och kommunikativ då du kommer att arbeta nära dina kollegor, främst i Sverige men även i Norge och Finland.

Du är ensam i din roll men kommer att tillhöra ett team om ca 10 personer.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

  • Driva frågor om effektivisering/förenklig av publiceringsrutiner
  • Bistå processägare vid större innehållsmässiga förändringar i systemet
  • Vid behov utbilda användare i hur publiceringsrutiner fungerar

 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Processutvecklare ser vi att du har en god administrativ förmåga och en erfarenhet att arbeta i system, främst i Office-paketet och SharePoint. Det är meriterande om du arbetat med Microsoft Power Automate eller liknande verktyg för automatisering. Som person är du analytisk och lösningsorienterad samt arbetar proaktivt och självständigt. Du är uppmärksam på detaljer och trivs att arbeta strukturerat. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med mycket kontaktytor.

Du har en mycket god kommunikationsförmåga och är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du kan finska.

Om JM
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal