Skip to content

Rekrytera eller hyr en Ledningsassistent

Har ni behov av en person som avlastar och hjälper personer i ledande positioner att få ihop vardagen på ett smidigt sätt? Oavsett om du helst vill rekrytera eller hyra en Ledningsassistent som konsult har vi på The Pace erfarenheten och de rätta kandidaterna. Välkommen med din förfrågan!

Så kan en Ledningsassistent hjälpa er

En Ledningsassistent, även kallad Executive Assistant och chefsassistent, skapar utrymme för ledare att fokusera på sina uppdrag genom att frigöra tid och underlätta vardagen. Det kan till exempel handla om att hantera kalendrar, mejl, mötesbokningar och researrangemang. Det blir också allt vanligare med mer kvalificerade uppgifter kopplade till effektivitet och organisation, till exempel att hantera ledningens samarbetsstrukturer och mötesadministration eller att ta koordineringsansvar för projekt eller event. En organisations Ledningsassistent kan fungera som tillgång för flera ledare på C-nivå, till exempel CFO, CTO och CMO. Utifrån behov och verksamhetens inriktning kan ni välja en assistent med bakgrund och kvalifikationer som passar in hos just er.

Så hjälper vi dig att rekrytera en Ledningsassistent

Att rekrytera en Ledningsassistent är ofta ett avgörande steg för många upptagna chefer och en åtgärd som kommer att frigöra mycket tid. Inför en rekrytering är det extra viktigt att definiera en tydlig kravprofil för att förstå vilken bakgrund och tidigare erfarenheter som kommer att vara till nytta. Med annonsering, kompetensbaserad intervjuteknik och digitala verktyg som säkerställer objektivitet genom både tester och referenstagning är vårt mål att hitta en perfekt Ledningsassistent snabbt och effektivt. Vi ger även 6 månaders garanti på din rekrytering!

Hyra en interim Ledningsassistent som konsult

Om ni har behov av stöd under en begränsad period, eller först vill prova om ni kommer att trivas tillsammans med er nya Ledningsassistent, är konsultuthyrning ett bra alternativ. The Pace står för takt och fart, vilket genomsyrar allt vi gör. När du anlitar oss för att hyra en Ledningsassistent presenterar vi kandidater inom en vecka – oftast ännu snabbare. Vi sköter allt från intervjuer till referenstagning och eventuella tester, och när ni hittat rätt person finns vi nära till hands hela vägen genom uppdraget för att se till att ni och er Ledningsassistent trivs och är nöjda. Skulle ni vilja ha kvar personen i verksamheten på längre sikt är konceptet hyrköp, det vill säga hyr först och anställ sen, ofta ett möjligt alternativ.

För er som inte har ett heltidsbehov erbjuder vi lösningen Virtuell assistent. Det innebär att ni får hjälp på distans av en Ledningsassistent några timmar i veckan. Vi hjälper er att hitta ett passande upplägg!

Specialister på rekrytering och bemanning inom administration

Med en lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning av administrativa roller vet vi hur vi bäst hittar rätt kandidat åt dig. Genom att kombinera vår gedigna kunskap med vårt kandidatnätverk når vi snabbt och effektivt resultat.

Varför anlita the Pace?

Oavsett om du behöver ta in en Ledningsassistent på heltid eller hyra in någon för en timme i veckan kan vi säkerställa att du får kompetent och modern assistans av rätt person. The Pace sticker ut, inte bara genom vår långa erfarenhet av att rekrytera administrativa roller utan också för hur nära vi står våra konsulter. Vi har till exempel skapat ett nätverk av Executive Assistants för kunskapsutbyte och inspiration mellan Ledningsassistenter. 

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och våra medarbetare finns redo att hjälpa dig att hyra eller rekrytera en Ledningsassistent när behov uppstår. Kontakta oss så pratar vi mer!

Söker du lediga jobb som Ledningsassistent?

Är du intresserad av uppdrag eller anställning som Ledningsassistent, Executive Assistant eller VD-assistent? Hos oss får du stöd av passionerade specialister som brinner för området administration. Med kunder inom olika branscher kan vi snabbt vägleda dig till rätt roll och företag. Här kan du se lediga jobb som Ledningsassistent och registrera din profil.