Skip to content

Rekrytera eller hyr en Office Manager

Behöver ni någon som ser till att vardagen på kontoret blir enklare för alla? Office Manager är en viktig kulturbärare som har ansvar för att underlätta livet på kontoret och skapa förstklassig service. Har du behov av att hyra eller rekrytera en Office Manager? Vi matchar dig med en person som har de kvalifikationer och personliga egenskaper som blir rätt hos just er. Välkommen med din förfrågan!

Så kan en Office manager hjälpa dig

En Office Manager har som huvuduppdrag att skapa en trivsam och funktionell kontorsmiljö och god intern service – allt för att skapa förutsättningar för verksamheten att fungera så effektivt som möjligt. En Office manager har dessutom en viktig kulturbärande roll, med ansvar för upplevelse och första intryck. I rollen som Office Manager ingår övergripande ansvar för ett eller flera kontor, samordning och utveckling av intern service såsom reception, resebokning, mötes- och konferensrum, kontorsutrustning, städning med mera. Ansvaret kan skilja sig åt mellan organisationer och tjänsten kan också kallas för kontorsansvarig, kontorschef, office coordinator, facility manager, first impression manager eller mood manager.

Rekrytera Office Manager

Vi är ett rekryteringsföretag med expertis inom rekrytering av Office Manager och andra roller inom administration. När du behöver rekrytera en Office Manager ser vi till att du snabbt får den hjälp du behöver. Vi arbetar med en enkel och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess som har fokus på kandidatupplevelse och personbedömning. Vi inleder processen med att ta fram en tydlig kravprofil och sätta upp en plan för hur rekryteringen ska gå till. Med annonsering, kompetensbaserad intervjuteknik och digitala verktyg som säkerställer objektivitet genom både tester och referenstagning är vårt mål att hitta en perfekt Office Manager snabbt och effektivt. Vi ger även 6 månaders garanti på din rekrytering!

Hyra Office Manager som konsult

När du har behov av en Office Manager under en begränsad period eller är osäker på hur behovet kommer att se ut långsiktigt passar tjänsten konsultuthyrning. The Pace står för takt och fart, vilket genomsyrar allt vi gör. När du anlitar oss presenterar vi kandidater inom en vecka – oftast ännu snabbare. Vi sköter allt från intervjuer till referenstagning och eventuella tester, och när ni hittat rätt person finns vi nära till hands hela vägen genom uppdraget för att se till att du och er Office Manager trivs och är nöjda. I vårt nätverk finns rätt konsult för just er. Ett snabbt sätt att få in en Office Manager som är möjlig att ha kvar i verksamheten på längre sikt är konceptet hyrköp, det vill säga hyr först och anställ sen. Det ger en flexibilitet där både du som kund och konsulten får möjlighet att känna sig för och se hur väl ni passar tillsammans. För oss är denna typ av konsultövertag den bästa kvalitetsstämpeln, det är ett kvitto på att vi levererar kvalitet i varje enskilt uppdrag och över tid.

Specialister inom Office management och administration

Vi på The Pace är experter på bemanning och rekrytering inom administration, med stor erfarenhet av rollen Office Manager. Som kund hos oss får du tillgång till specialistkompetens, ett gediget nätverk och framförallt vår glädje och vårt driv. Vi arbetar snabbt utan att tumma på kvaliteten, med siktet på att hitta den perfekta matchningen. Nätverket med erfarna specialister inom administration är kanske den främsta nyckeln till alla de snabba och framgångsrika tillsättningar som vi genomför.

Vi hittar din nästa Office Manager!

Oavsett om du vill rekrytera eller hyra en Office Manager kan du vara trygg med att vårt engagemang, vår snabbhet och vår expertis inom administration gör att vi hittar rätt lösning. Vi har kontor både i Stockholm, Göteborg och Malmö. När du har behov av en Office Manager – kontakta oss!

Söker du lediga jobb som Office Manager?

Vill du arbeta som Office Manager via The Pace? Vi hjälper dig när du är redo för nästa steg i karriären. Hos oss får du stöd av passionerade specialister som brinner för området administration. Med kunder inom olika branscher kan vi snabbt vägleda dig till rätt roll och företag. Här kan du se lediga jobb som Office Manager och registrera din profil.