Skip to content

Rekrytera eller hyr en VD-assistent

En VD-assistent, även kallad Executive Assistant, hjälper dig som har en ledande position att få vardagen att gå ihop på ett smidigt sätt. Oavsett om du har behov av att hyra eller rekrytera har vi på The Pace erfarenheten och de rätta kandidaterna.

Hitta rätt VD-assistent till din verksamhet

Rollen som VD-assistent har förändrats mycket genom åren. Uppgifter som att hantera kalender, mejl och mötesbokningar ingår fortfarande men det har även tillkommit ett större ansvar. En VD-assistent är idag en gatekeeper med full inblick i verksamheten och fungerar även som en tillgång för andra på C-nivå, som en CFO eller CTO. Bakgrund och erfarenhet kan variera, från exempelvis juridik till sälj. Beroende på företagets inriktning bör du välja en assistent med en bakgrund som passar in hos just er. 

Du får in en person som kan ges betydligt större inflytande än att enbart hantera mejl och mötesbokningar. En person som aktivt deltar på möten och som kan föra din talan när du inte är på plats, och som inte bara hjälper dig med administrativa uppgifter du har svårt att hinna med, utan kan fungera som din högra hand. Därför är det viktigt med rätt personkemi för ett så givande samarbete som möjligt.

Så hjälper vi dig att rekrytera en VD-assistent 

Om du behöver hjälp på lång sikt rekryterar vi en VD-assistent. Processen inleds med framtagande av en kravprofil, därefter letar vi efter rätt kandidater i vårt nätverk av Executive Assistants. Ur den gedigna samlingen av specialister inom administration så presenteras sedan förslag på lämpliga kandidater för dig att välja mellan.  

Hyr eller hyrköp en VD-assistent från vårt breda nätverk av konsulter

Om du istället behöver få in någon tillfälligt för att exempelvis täcka upp under en sjukskrivning eller vid arbetstoppar kan du istället hyra eller hyrköpa en VD-assistent. 

För dig som har ett mindre behov finns ett tredje alternativ – en virtuell assistent. Det innebär att du får hjälp på distans av en assistent några timmar i veckan. Känner du dig osäker på omfattningen hjälper vi dig givetvis att hitta rätt. 

Specialister på rekrytering inom administration

Med en lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning av administrativa roller vet vi hur vi bäst hittar rätt kandidat åt dig. Genom att kombinera vår gedigna kunskap med vårt kandidatnätverk och driv når vi snabbt och effektivt resultat.

Varför the Pace?

Oavsett om du behöver ta in en VD-assistent på heltid eller hyra in någon för en timme i veckan kan vi säkerställa att du får kompetent och modern assistans av rätt person. 

The Pace sticker ut, inte bara genom vår långa erfarenhet av att rekrytera administrativa roller utan också för hur nära vi står våra konsulter. Vi jobbar med kontinuerliga uppföljningar och vårdar vårt nätverk av Executive Assistants som vi har skapat för kunskapsutbyte och inspiration mellan VD-assistenter. 

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och våra medarbetare finns redo att hjälpa dig att hyra eller rekrytera en VD-assistent när behov uppstår. Kontakta oss så pratar vi mer!