Hyra administratör med The Pace

Att hyra en administratör till företaget ska vara enkelt, och enkelt är precis vad det är när du hyr administratör genom oss på The Pace. Vårt namn står för takt och fart, vilket är det motto vi lever efter. 

Varje arbetsplats är i behov av en stjärna, en dedikerad administratör som är lika social och trevlig som hen är självgående, serviceinriktad och prestigelös. Det är vad vi på The Pace hjälper dig att hitta. Med stor erfarenhet från branschen förstår vi att du letar efter kandidater som även identifierar sig med ledord som noggrann, initiativtagande och lösningsorienterad. Vi ser till att du får hjälp av den proaktiva resurs som just din arbetsplats behöver, oavsett om du letar efter en administratör, VD-assistent eller koordinator. Vi ser till att du enkelt och utan onödiga dröjsmål kan hyra administratör av oss. Tillsammans med dig som kund sätter vi en kravprofil och sammanställer alla kvalifikationer och egenskaper som administratören ska ha. Sen hittar vi rätt administratör till dig!

Smidigt och smart att hyra administratör via The Pace

Troligtvis var det redan igår du behövde en administratör på plats. Det brukar vi få höra när vi ska hjälpa en kund att tillsätta en administratörsroll. Vi arbetar därför snabbt och med ditt intresse i fokus för att hitta den rätta personen för jobbet. Tillsammans med dig som kund sätter vi på The Pace upp en kravprofil för rollen och börjar vårt sökande efter rätt person. I vårt stora kandidatnätverk hittas många av våra kompetenta administratörer, men vi vet också att rätt kompetens kan gömma sig någon annanstans. Parallellt ser vi därför till att även alltid annonsera brett i andra relevanta kanaler. Vi intervjuar kandidater löpande, väljer ut de bästa administratörerna och presenterar dessa för dig. Du väljer själv vilka administratörskandidater du vill gå vidare med och vi genomför sedan en grundlig referenstagning. Vad behöver du som kund göra? Inte mycket. The Pace tar fullt ansvar för processen från start, under uthyrning och återkoppling tills att uppdraget är slutfört. Vi erbjuder alltid specialistkompetens på området och i processen tar vi hänsyn till ert varumärke. Du som kund behöver bara luta dig tillbaka och känna dig trygg med att vi inom kort hittar bästa lämpliga administratör som är taggad på att börja arbeta hos dig.

Kvalitetssäkrar när du ska hyra administratör

Kvalitet i vad vi levererar är något vi inte tummar på, varken för dig som kund eller i upplevelsen hos administratören som hyrs ut. Låt dig inte luras av att vår snabbhet när det kommer till att hjälpa dig att hyra administratör. För att verkligen säkerställa att vi tillsätter rätt administratör på rätt plats har alla våra konsultchefer endast 25 konsulter att ansvara över åt gången. Det möjliggör att alla vi som arbetar här på The Pace har tid att hålla kontinuerlig kontakt med dig som kund och också med våra konsulter. När du hittat en administratör att hyra av oss finns vi fortfarande tillgängliga och håller löpande avstämningar och kvalitetssäkrar under hela uppdragets längd. Skippa krånglig jakt på en ny administratör, låt The Pace vara byrån som sköter det hela åt dig på bästa sätt!