Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Inzo söker en Inköpsadministratör

Stockholm
Är du en driven och strukturerad person som vill jobba på en arbetsplats med glada kollegor i en spännande bransch? Har du dessutom erfarenhet av rollen som inköpare? Sök då denna roliga tjänst som inköpsadministratör till Inzo som är en del av det välkända varumärket Lyko!

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kund. Uppdraget är inledningsvis på 75% men kan komma att höjas under uppdragets gång. Du kommer att utgå från kontoret i Tyresö men på sikt ha goda möjligheter till flexibilitet och hemarbete. 🤩

Ditt uppdrag
I rollen som Inköpsadministratör arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor och skapar smart och hållbar verksamhetsnytta. Här jobbar du proaktivt och planerande för att säkerställa att produktion och leverans flyter på efter uppsatta mål och deadlines. Du jobbar mycket administrativt och en stor del av ditt arbete utförs i Excel. I rollen har du även en nära dialog med verksamheten och olika leverantörer för att hela tiden garantera korrekta beställningsvolymer samt bevaka priser och marginaler. 👨‍💻

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  •  Vara första kontakt med råvaruleverantörer där du prismedvetet jämför olika alternativ
  • Uppdatera system med relevant data och beställningsinformation
  • Tillsammans med verksamheten utveckla nya och befintliga rutiner kring inköp
  • Planera beställningar och följa upp leveranser
  • Ha koll på lagersaldon och göra beräkningar på framtida leveranser

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har något eller några års erfarenhet av inköp, gärna inom detaljhandeln. Du är van att jobba i Excel och kan grunderna i systemet mycket väl. Som person är du prestigelös, självgående och relationsbyggande. Du trivs bra i en administrativ roll och med att arbeta effektivt och noggrant. Du är en beräknande person som hela tiden strävar efter att ligga steget före. Vidare uppskattar du att arbeta i en öppen miljö och är en teamspelare som självklart kavlar upp ärmarna när det behövs. Att alltid ge en god, professionell service till alla som efterfrågar din hjälp ser du som en självklarhet. 😃

Då många råvaruleverantörer är positionerade i andra länder så behärskar du både svenska och engelska väl, i tal och skrift. 

Om Inzo
Inzo har funnits sedan 1996 och har varit en del av Lyko sedan oktober 2021. Inom Inzo specialiserar vi oss på utveckling och tillverkning av skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, skägg och styling och har som mål att vara frisörernas bästa partner! 💇‍♀️ Inzo har en egen fabrik i Tyresö i Stockholm, där vi tillverkar hår- och hudprodukter för externa skönhetsvarumärken såväl som flera produkter ur Lykos egna varumärkessortiment. Inzo har utvecklat varumärket Waterclouds Pro-serien med behandlingsprodukter t.ex. blekning, folie samt andra specialprodukter som används dagligen av frisörer.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvariga för rollen är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal