Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

VD-assistent till FAR

Stockholm
Vill du bli en del av en organisation som skapar nytta för näringsliv och samhälle? Är du en erfaren administratör med ett öga för detaljer och som vill leverera förstklassig service i allt du gör? Sök då rollen som VD-assistent till branschorganisationen FAR!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace med start snarast möjligt. Uppdraget löper sex månader och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. Tjänsten är på heltid i FARs trevliga lokaler på centrala Kungsholmen.

Ditt uppdrag:
Som VD-assistent har du en administrativ nyckelposition i organisationen och verkar som Vd:ns högra hand och bollplank. Du arbetar i en bred roll och stöttar med koordinering, tidsplaner och uppföljning samt ligger alltid steget före i din planering. Det är viktigt att du tidigare har arbetat med att skapa struktur för din omgivning och din erfarenhet har gjort dig trygg i rollen som VD-assistent. Du tar initiativ och ansvar i din roll och säkerställer kvalitén i allt du gör, oavsett vilken uppgift du ställs inför.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  • Noggrant skapa struktur för VD och följa upp aktiviteter  
  • Kalenderhantering där du koordinerar och planerar VD:ns vardag
  • Bokar in resor, möten, evenemang och övriga aktiviteter för VD
  • Skickligt och korrekt sammanställa texter från mötesunderlag, protokoll och presentationer
  • Assistera kring övrig administration och allehanda ad-hoc uppgifter
  • Agera administrativt stöd till organisationens chefsjurist

Din bakgrund:
Vi söker dig med några års erfarenhet från roller som Paralegal, VD–assistent eller Ledningsassistent, gärna inom bank eller byråbranschen. Du trivs i en snabbrörlig miljö och med din erfarenhet kan du jobba strukturerat, noggrant och metodiskt trots ett högt tempo. Vi ser att du är en god kommunikatör och en skicklig textskrivare som rätt och riktigt kan sammanställa och förmedla information. 

Som person är du självgående, initiativrik, flexibel och har en hög integritet. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och strukturerat med hög kvalitet i leveransen. Du motiveras av att skapa ordning och reda och för dig är det en självklarhet att erbjuda god service i alla led. Nya utmaningar är något som driver dig och du kan snabbt ställa om och prioritera i det höga tempot.

Du känner dig trygg i Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om FAR
FAR är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning, och är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag inom ekonomiområdet med cirka 300 årliga utbildningstillfällen. FAR har även den ledande tjänsten för digital tillgång till regler och handledning inom ekonomiområdet, FAR Online. 

FAR har drygt 5 000 medlemmar och strax under 1 000 anslutna medlemsföretag som sysselsätter runt 16 000 personer. FAR:s medlemmar är auktoriserade och godkända revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister samt små och stora företag inom redovisning, revision och rådgivning. 

FAR hjälper branschen att göra nytta för näringsliv och samhälle. FAR:s uppdrag från medlemmarna är att klargöra god yrkessed, paketera och förmedla kunskap samt att driva opinionsbildning. 

Verksamheten består idag av 46 medarbetare som arbetar i moderna lokaler centralt i Stockholm.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvariga för rollen är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För en lyckad ansökan behöver du bifoga ett personligt brev på 0,5 till max 1 A4-sida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal