Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till Advania

Stockholm
Är du en strukturerad, noggrann och nyfiken person som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Gillar du att ha många kontaktytor, både internt och externt, samt har en känsla för service? Är du dessutom en fena på administration? Då är det dig Advania söker till sitt härliga team i Liljeholmen!

Advania ska nu förstärka sitt licensteam med ytterligare en vass Administratör.

Ditt uppdrag
I rollen som Administratör kommer du ansvara och stötta säljteamet med att skapa offerter, kontakt med leverantörer, orderhantering och övrig administration. Du är en viktig person i ledet och ansvarar över att leveransen mellan säljare och kund sker enligt plan. Vidare har du dagligen kontakt med både befintliga och nya kunder för att vara behjälplig i frågor gällande fakturor, licensförnyelse, pris och offerter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Besvara frågor från kunder och säljorganisationer via telefon och mejl
  • Offerera kund samt uppföljning av skickade offerter
  • Administration kring nya leverantörer och distributörer
  • Administrativt stöd till säljteamet

Du kommer att utgå från kontoret i Liljeholmen med goda möjligheter till hybridarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som trivs att arbeta administrativt och gärna har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du är en relationsskapande och lösningsorienterad person som kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Du är en social och positiv lagspelare som trivs med att både arbeta i team och självständigt. Vi ser också att du är driven, prestigelös samt ansvarsfull och trivs att arbeta på en familjär arbetsplats med en stor teamanda.

Om Advania
Advanias rötter sträcker sig tillbaka till 1939 på Island och gör det enkelt att växa med IT genom att erbjuda kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK. Koncernen består av 4500+ medarbetare och i Sverige har Advania ca 1500 medarbetare på 16 olika orter.

I en miljö präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar blir det extra viktigt för oss att bygga starka team bestående av ödmjuka stjärnor. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

När du blir en av oss
Tjänsten hos Advania är ett konsultuppdrag via The Pace på minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal