Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kontorskoordinator till MAQS Advokatbyrå

Stockholm
Är du en engagerad och driven person som brinner för att leverera service i toppklass? Har du en god prioriteringsförmåga samt ett öga för detaljer? Har du erfarenhet från att arbeta som kontorskoordinator och trivs med att vara knytpunkten på kontoret? Då söker vi dig till MAQS Advokatbyrå.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på The Pace med omgående start och ett år framåt. Du kommer att arbeta heltid under kontorstider och utgå från kontoret på Stureplan 19. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller överrekrytering hos MAQS Advokatbyrå.

Ditt uppdrag

I rollen som Kontorskoordinator är du ansiktet utåt och kulturbärare för MAQS Advokatbyrå. Du har det yttersta ansvaret för kontoret och ser till att lokalerna, konferensrum och de gemensamma ytorna är presentabla. Du kommer att utgå från receptionen och välkomna såväl kollegor som gäster, därför har du en hög serviceförmåga och ser till att alla känner sig välkomna. Du ansvarar för inköp till kontoret, som exempelvis kontorsmaterial, lunch/fika, plocka fram och städa undan vid frukostar och andra event. Vid större event ansvarar du över att beställa catering och förbereder kontoret. Som Kontorskoordinator har du även ansvar över allt som har med lokalerna att göra, det kan exempelvis innebära kontakt med hyresvärden, städbolag, hanterar lättare it-frågor samt videokonferenser och gör felanmälningar när det uppstår.

Exempel på arbetsuppgifter: 

·      Bemöter kollegor och kunder i receptionen

·      Ansvarar över att kontoret är rent och prydligt

·      Inköp av kontorsmaterial, lunch och fika

·      Koordinerar event vid behov

·      Kontakt med externa parter, som städbolag, hyresvärd och hantverkare

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Kontorskoordinator har du minst 3 års erfarenhet från en liknande roll och drivs av att leverera service i världsklass. Du har en förmåga att bemöta olika typer av personer och trivs att arbeta i en högpresterande miljö. Som person är du trygg och lugn i dig själv, har en god förmåga att kunna prioritera och kan parera flera arbetsuppgifter samtidigt utan att tumma på kvalitén. Du har en god teknisk förmåga och är trygg i Office-paketet samt har inga problem att lära dig nya system. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och ser snarare lösningar än problem.

Du är en god kommunikatör och är flytande både i svenska och engelska i tal och skrift.

Om MAQS
MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Våra rötter sträcker sig hela vägen tillbaka till 1800-talet, men det moderna MAQS vi är i dag grundandes 2002.

Sedan dess har det gått undan. Vi har vuxit i snabb takt till att i dag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige, med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal