Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till Attendos Anbudsteam

Stockholm
Vill du jobba i ett sammansvetsat team där ni tillsammans strävar efter att göra livet bättre för andra? Attendo söker nu en erfaren Anbudsadministratör med intresse för offentlig sektor och ett välmående samhälle. Är du en duktig administratör med en fallenhet för koordinering, digitalisering och struktur? Sök då tjänsten till ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 6 månader. Uppdraget är på heltid med start omgående och för rätt kandidat finns goda möjligheter till överrekrytering till Attendo. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Danderyd men tjänsten erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån.

Ditt uppdrag
Som Anbudsadministratör har du en central roll i en av Attendos viktigaste funktioner – att driva bolaget och affären framåt. Du ingår i ett team tillsammans med fyra Bid Managers där du ansvarar för backoffice, administration och koordinering inför och under de olika anbudsprocesserna. Du kommer att arbeta brett och serviceinriktat för att avlasta och supportera övriga i ditt team.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Agera superuser och förvaltar företagets CRM-system – du ser utvecklingsmöjligheter i systemet, driver dialog med systemleverantören och lär upp nyanställda i systemet
  • Registrera affärsmöjligheter i Attendos kundvårdssystem och uppdaterar information under anbudsprocessens gång
  • Bevaka och sammanställa information om nyinkomna upphandlingar som kan vara intressanta
  • Ansvara för avtalshantering av nya avtal samt förlängning av pågående avtal – säkerställa signering av VD/firmatecknare samt samordning med kommuner och beställare
  • Allmänna administrativa ad-hoc uppgifter under anbudsprocessens gång för att avlasta ansvarig Bid Manager som projektleder processen

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Anbudsadministratör så ser vi att du har några eller flera års erfarenhet av administration och koordinering. Du har ett öga för detaljer och arbetar metodiskt och strukturerat. Som person är du kommunikativ och pedagogisk då rollen ställer höga krav på att du tydligt kan sammanställa och förmedla relevant information. Som Anbudsadministratör arbetar du aktivt i flera processer samtidigt vilket ställer krav på att du är flexibel och snabbt kan prioritera om för att alltid leverera efter utsatta deadlines. Du har ett stort eget driv och vi ser gärna att du brinner för samhällsutveckling och har ett intresse för offentlig sektor.

I rollen ingår ansvar över Attendos CRM-system där du själv driver dialogen mot systemleverantören för att säkerställa en bra förvaltning och utveckling av systemet. Detta ställer krav på att du har god systemvana och tycker om att sätta dig in i och förstå system och digitala lösningar.

I ditt arbete sker största delen av kommunikationen på svenska men vi ser gärna att du kan förstå och kommunicera även på engelska. Har du kunskap om LOU (Lagen om offentlig upphandling) ser vi det som meriterande.

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Varmt välkommen till en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal