Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Utbildningsadministratör till KPMG

Stockholm

Är du en självgående, kommunikativ och strukturerad person med tidigare erfarenhet från administration? Har du en vana att hantera flera arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på kvalitén samt är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta? Då söker vi dig till denna roliga och omväxlande roll med administrativt fokus inom utbildning på KPMG!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 6 månader. Uppdraget är på heltid med omgående start och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till KPMG. Du kommer att utgå från det moderna kontoret på Vasagatan.

Learning & Development (L&D)
På KPMG L&D arbetar vi centralt med utbildningar och kurser för att utveckla och utbilda alla hos oss och ge våra medarbetare förutsättningarna att bli bäst i branschen!!

I rollen som Utbildningsadministratör ansvarar du för all administration kring utbildning och vidareutveckling av våra medarbetare och i samarbete med våra verksamhetsområden driver vi utbildningsfrågor framåt.

L&D är en av fyra delar inom KPMG:s HR-organisation med ca. 25 kollegor. Vi arbetar tillsammans för att utveckla och stötta våra övriga 1600 svenska kollegor.

Ditt uppdrag
I rollen som Utbildningsadministratör kommer att arbeta tätt med ansvarig för Audit L&D samt övriga kollegor inom L&D som idag arbetar inom området, tillsammans har ni hand om det mesta som rör L&D och driver området framåt, där du specifikt kommer ansvara för de administrativa delarna. Rollen är omväxlande, rolig och med tidvis högt tempo. Då teamet är relativt litet kommer din insats att vara viktig och du får bra möjlighet att sätta din prägel på det vi levererar.

Rollen är bred, men till exempel kommer du:

  • att arbeta i våra olika system och lägga upp nya kurser och kurstillfällen
  • ha kontakt med lärare och ordna lokaler både internt och externt
  • ha det övergripande administrativa ansvaret för att kurser genomförs som de ska och utvärdera och följa upp för att kontinuerligt arbeta med att förbättra L&D:s arbete.

Du kommer ha mycket kontakt med medarbetare och samarbetspartners, både via mail och telefon och måste vara van vid att ta tag i utmaningar och de du behöver för att komma framåt. Du kommer också att ha kontakt med våra KPMG-kollegor inom L&D i övriga nordiska länder där vi nu ökar vårt samarbete och koordinering av diverse utbildningar.

För att lyckas i rollen som Utbildningsadministratör ser vi att du har ett par års erfarenhet inom administration och service. Det är meriterande om du har arbetat med utbildningsadministration och/eller koordinering.

Som person har du har du ett stort engagemang och ansvarstagande i ditt arbete och arbetar strukturerat för att se till att ingenting faller mellan stolarna. Du kommer gärna med egna idéer för att ständigt utveckla och förbättra processer och arbetssätt

I din roll kommer du som nämnt att tillhöra L&D, men beroende på vad du arbetar med så kan dagarna ibland innebära en del arbete på egen hand, därför ser vi att du är självständig och trygg i dig själv.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift, då du kommer arbeta i båda språken dagligen.

Om KPMG
KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.

 På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

 I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal