Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Supportmedarbetare med inriktning ekonomi till Peab Support

Stockholm
Vill du tillhöra en arbetsplats med ett välkänt varumärke och fortsätta utveckla Peabs ekonomisupport till den bästa? Vill du också vara en del av ett sammansvetsat, energirikt team med en mycket uppskattad ledare som ger dig stora möjligheter till utveckling? Då har du hamnat rätt!

Nu söker vi en strukturerad och effektiv Supportmedarbetare med inriktning mot ekonomi till Peab Support. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid som löper 12 månader framåt. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller överrekrytering Peab Support. Förväntad start är så snart som möjligt och du utgår från Peabs fina, moderna och öppna lokaler i Ulriksdal – ett stenkast från pendeltågstationen.

Ditt uppdrag
I rollen som Supportmedarbetare är du första kontakten med såväl kollegor som kunder och leverantörer där du via telefon, e-post och ärendesystem är behjälplig med frågor brett inom ekonomi eller andra supportrelaterade frågor. Som Supportmedarbetare blir du en del av en grupp kompetenta kollegor i en funktion som är välkänd och uppskattad inom koncernen.

Peab Support AB som är en internleverantör av de processorienterade personal- och transaktionsintensiva verksamhetsområdena Ekonomi, Lön, HR och IT till koncernens samtliga verksamheter. Du kommer att få kontinuerlig utbildning inom supportens tjänster för att alltid kunna leverera bra service. Du kommer exempelvis arbeta med att:

  • Via telefon, e-post och webb erbjuda support till Peabkoncernens kunder, leverantörer och medarbetare inom kund- och leverantörsreskontra
  • Ge information och vägledning i diverse fakturafrågor
  • Bidra i arbetet med att utveckla självhjälps-guider
  • Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem
  • Vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av rutiner och processer
  • Aktivt arbeta för nå dina egna och avdelningens mål

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av kundsupport och service samt har hanterat ekonomirelaterande ärenden. Du har en mycket god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system samt har en förmåga att arbeta i flera system parallellt.

Du motiveras av att arbeta tillsammans i ett mindre team där det är en självklarhet att man hjälps åt och ser värdet i sina kollegor. Du sprider positiv energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era gemensamma mål. Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt kommer med egna förslag. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du arbetar effektivt och trivs med att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du med lätthet hanterar stressiga situationer.

Du tycker om att hjälpa andra och har en god pedagogisk förmåga och kan kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap i det norska språket.

I denna roll blir du en viktig ambassadör för Peab Support AB och du bemöter alltid kunder på ett professionellt sätt.

Om Peab
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal