Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant till OX2

Stockholm
Motiveras du av att alltid ligga steget före och leverera förstklassig service till människorna runt dig? Är du dessutom en erfaren Executive Assistant som trivs i ett högt tempo och i en föränderlig miljö där du hela tiden utmanas? Då söker vi dig till OX2!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace med omgående start eller som senast första maj och löper fram till augusti 2025. Uppdraget är på heltid under kontorstider och du kommer att utgå från kontoret i Gamla stan.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant har du en viktig nyckelfunktion i verksamheten där du främst stöttar VD men också styrelse och ledningsgrupp med planering, koordinering, kommunikation samt övriga administrativa uppgifter. 

I ditt uppdrag arbetar du nära VD för att underlätta dennes vardag. Med kvalitet i fokus löser du problem och tar dig ann frågor som kan uppstå i VDns dagliga arbete. Du samordnar kalender och mötesbokningar åt VD, bland annat över olika tidszoner, vilket ställer höga krav på struktur och time management. Vidare supporterar du både inför och under olika möten samt hanterar resebokningar och säkerställer att nödvändiga resehandlingar finns tillgängliga. Du kommer även att stötta styrelse och ledningsgrupp med administration, dokumentation och mötesförberedelser.  
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Proaktivt arbeta med årshjulet – Schemaläggning av investerarmöten, styrelsemöten och utskottsmöten
  • Boka/förbereda mötesrum, ta mötesanteckningar och följa upp actions
  • Stötta VDn i genomförandet av olika projekt genom att samla information, övervaka framsteg och bistå i koordineringen av olika uppgifter
  • Ansvara för att hantera och rapportera kostnader och utlägg
  • Övriga administrativa uppgifter

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Executive Assistant hos OX2 ser vi att du har flera års erfarenhet från en liknande roll och är trygg i din profession. Du brinner för att leverera förstklassig service där proaktivitet, lagspel och kvalitet genomsyrar allt du gör. Du trivs att ha ordning och struktur men är också anpassningsbar och kan hantera en föränderlig miljö samt har inga problem med att snabbt ställa om. Du har hög integritet, en rak och tydlig kommunikation samt en klar ambition om att alltid ligga steget före för att underlätta vardagen för personerna du supporterar. Som person kommer det naturligt för dig att skapa och underhålla professionella relationer, både inom och utanför organisationen. Du har erfarenhet och förståelse av att arbeta efter ett årshjul och en vana av att supportera både VD, styrelse och ledningsgrupp. 

OX2 är ett börsnoterat bolag och vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av att jobba i noterade bolag.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift, då affärsspråket är engelska.

Du har mycket goda systemkunskaper, främst Office-paketet, och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Om OX2
OX2 utvecklar och säljer förnybara energilösningar i stor skala och är idag en av de största utvecklarna av landbaserad vindkraft i Europa.

Efterfrågan på förnybar energi ökar ständigt, tillsammans med elektrifieringen av samhället. Med sin långa erfarenhet och sin lönsamma affärsmodell är OX2 väl positionerat för att attrahera långsiktig investeringsvilja på kapitalmarknaden och därmed stärka sin marknadsledande roll på den snabbt växande europeiska marknaden.

OX2 noterades på First North Premier Growth Market den 23 juni 2021 och flyttade till Nasdaq Stockholm Main Market den 6 april 2022. Från och med den 1 juni 2022 ingår aktien i OMXSB, OMX Stockholm Benchmark Index.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal