Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kontorskoordinator till Vector Sweden

Göteborg
Är du en serviceinriktad person med öga för detaljer? Är du en strukturerad, ansvarsfull och ordningsam person som vill utvecklas i en Kontorskoordinerande roll? Då söker vi dig till Vector Sweden i Göteborg.

Ditt uppdrag
I rollen som Kontorskoordinator är du ansiktet utåt för företaget där du utgår från receptionen och ansvarar att få kunder och kollegor att känna sig välkomna samt se till att den fysiska miljön är trivsam. Kontoret har fyra våningsplan med tillhörande kök, där du ser till att det är ordning och reda. I rollen ingår att förbereda konferensrum, hantera inköp, daglig kontakt med leverantörer, vara första kontaktperson vad gäller felanmälan och ha en tät dialog med hyresvärden. Vector Sweden har även ett kontor i Linköping med en egen kontorskoordinator som du till viss del samarbetar med.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Välkomna gäster och kollegor
  • Inköp av frukost, kaffe, fika och annat
  • Kontakt med leverantörer, hyresvärd, hantera felanmälan
  • Se till att kontoret är snyggt och prydligt
  • Ordna en gemensam frukost en dag i veckan på kontoret

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med placering på kontoret i Lindholmen med start omgående.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Kontorskoordinator har du tidigare erfarenhet från service och/eller en liknande roll. Du trivs att vara en central del på kontoret och att dagligen leverera service i världsklass. Att arbeta strukturerat, självgående och en god förmåga att prioritera är en självklarhet för dig samt att du även har ett öga för detaljer. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har B-körkort, då du förväntas ta hand om företagets poolbilar.

Om Vector
For more than 35 years, Vector has been your capable partner in the development of automotive electronics. More than 4,000 employees at 33 locations worldwide support manufacturers and suppliers of the automotive industry and related industries with a professional platform of tools, software components and services for developing embedded systems. Driven by our passion for technology we develop solutions which relieve engineers of their demanding tasks. Not only do our employees work on tomorrow’s electronic technologies every single day. We also engage variously in education, research and social responsibility. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal