Hyr och rekrytera VD-assistent

En VD-assistent, även kallad Executive Assistant, hjälper dig som har en ledande position att få vardagen att smidigt gå ihop. Oavsett om du har behov av att hyra eller rekrytera har vi på The Pace erfarenheten och de rätta kandidaterna.

 

Hitta rätt VD-assistent till din verksamhet

Rollen som VD-assistent har förändrats mycket genom åren. Uppgifter som att hantera kalender, mejl och mötesbokningar ingår fortfarande, men det har även tillkommit ett större ansvar. En VD-assistent är idag en gatekeeper med full inblick i verksamheten och även värdefull för andra på C-nivå, som CFO eller CTO. Bakgrund och erfarenhet kan variera – från exempelvis juridik till sälj – och beroende på företagets inriktning bör du välja en assistent med en bakgrund som passar in hos er. 

Du får in en person som kan ges betydligt större inflytande, som aktivt deltar på möten och som kan föra din talan när du inte är på plats. Det är en person som inte bara hjälper dig med administrativa uppgifter du har svårt att hinna med utan som även är din högra hand. Därför är det viktigt med rätt personkemi för ett så givande samarbete som möjligt.

Så hjälper vi dig att rekrytera VD-assistent 

Behöver du hjälp på lång sikt rekryterar vi en VD-assistent. Vi inleder processen genom att ta fram en kravprofil och därefterä letar vi efter rätt kandidater i vårt Executive Assistant-nätverk som består av en gedigen samling specialister inom administration. Vi tartar fram förslag på några kandidater som du får välja mellan.

 

Hyr eller hyrköp en VD-assistent från vårt breda nätverk av konsulter

Om du istället behöver få in någon tillfälligt för att exempelvis täcka upp under en sjukskrivning eller vid arbetstoppar kan du istället hyra eller hyrköpa en VD-assistent.  

På The Pace har vi även ett tredje alternativ som passar dig med ett litet behov – en virtuell assistent. Det innebär att du får hjälp på distans av en assistent ett par timmar i veckan. Känner du dig osäker på omfattningen hjälper vi dig givetvis att hitta rätt.

 

 

Specialister på rekrytering inom administration

Genom vår långa erfarenhet inom konsultuthyrning och rekrytering av administrativa roller vet vi hur vi bäst hittar rätt kandidat åt dig. Vi har många års erfarenhet av rekrytering av administrativa roller och genom att kombinera vår gedigna kunskap och kandidatnätverk med driv når vi snabbt och effektivt resultat.

Varför The Pace?

Oavsett om du behöver ta in en VD-assistent på heltid eller hyra in någon för en timme i veckan kan vi säkerställa att du får kompetent och modern assistans av rätt person. 

The Pace sticker ut, inte bara genom vår långa erfarenhet av att rekrytera administrativa roller utan också för hur nära vi står våra konsulter. Vi jobbar med kontinuerliga uppföljningar och vårdar vårt nätverk av Executive Assistants som vi har skapat för kunskapsutbyte och inspiration mellan VD-assistenter.  

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och våra medarbetare finns redo att hjälpa dig att hyra eller rekrytera en VD-assistent när behov uppstår. Hör av dig  så pratar vi mer!

Kontakta oss