Skip to content

Vi rekryterar
och hyr ut
vardagshjältar

Specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration

När du anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen att hitta rätt medarbetare, utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Vi tillsätter bland annat roller som VD-assistent, Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals.

Vi kallar det för administrativt driv

Med över 50 års samlad erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet administration. Som kund, kandidat och konsult får du tillgång till vår specialistkompetens, glädje och vårt driv.

0

Hjältar har fått nytt jobb genom The Pace

0

Kandidatmöten/ år

0

Nöjda kunder sedan 2017

Hitta din nästa vardagshjälte

Vi är experter på konsultlösningar och rekrytering inom administration. Vi vet vad som krävs när det gäller tillsättning av talanger och specialister inom yrkesområdet administration. Som kund hos oss får du tillgång till vår specialistkompetens, vårt gedigna nätverk och framförallt vår glädje och vårt driv. Som din partner för kompetenslösningar inom administration ser vi till att du får en ännu mer effektiv verksamhet tack vare att vi tillsätter rätt talang på rätt plats hos dig. Upptäck skillnaden – hitta din hjälte idag!

Bli en riktig vardagshjälte

Vi finns här för att hitta just ditt drömjobb., du som har ett stort hjärta och gillar att göra underverk med hög servicegrad. Tillsammans höjer vi statusen för alla Sveriges administratörer och skapar en yrkesstolthet som banar väg för alla som vill jobba med administration. Var du än befinner dig i karriären så finns vi här för att stötta dig oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar. Välkommen till en plats där saker blir gjorda – på rätt sätt, i rätt tid. Välkommen att bli hjälte hos oss!

Ett nätverk bestående av vardagshjältar

Nätverket riktar sig till dig som idag arbetar som Executive AssistantVD-assistent eller Ledningsassistent och som vill lyssna till föreläsare, diskutera aktuella ämnen och få påfyllnad som du har nytta av i ditt yrkesliv. Gå med idag!

GUIDE:

Titelguide inom administration

Hur gör man underverk med högsta servicegrad? Läs vår Titelguide och låt dig inspireras!

Vilka är The Pace?

Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom administration. Vår starka närvaro och initiativ, gör oss till en av de mest välkända aktörerna inom professionen. Vi arbetar passionerat med att höja statusen för alla Sveriges administratörer. Som byrå är vi personliga, framåtlutade och snabba- utan att tumma på kvalitén.

Med engagemang, snabbhet och expertis inom administration, matchar vi verksamheter med administratörer i världsklass. Vi bygger starka relationer med både företag och specialister inom administration och bidrar med att höja förståelse och statusen för yrkesprofessionen. Genom initiativ som Administration Day och nätverksträffar, sätter vi Sveriges alla administratörer på kartan.

Våra vardagshjältar förbättrar vardagen för alla våra kunder

Vi mår som bäst när våra kunder når sina mål och resultat. Våra kunder betyder allt för oss – och här får du läsa vad vi betytt för dem.

The Pace kom in med sin hjälp och expertis i en situation där vi behövde snabb och professionell hjälp. Vi har tillsatt två tjänster med hjälp av The Pace varav en ledningsassistent. De har ansvarat för urval och testning, och vi på Telia har bara behövt vara med i slutskedet av rekryteringsprocessen vilket har besparat oss mycket tid och kraft.

Micaela Magnertoft Lagerbäck TeliaSonera

The Pace svepte in och hjälpte oss på ett tidseffektivt, professionellt och kompetent sätt från dag 1. Jag valde The Pace för att de intervjuar personer internt för att ta fram en lämplig kravprofil. Det sparade mig tid och gjorde att The Pace fick en mycket bra bild av vilken kandidat som skulle passa hos oss. Vårt samarbete under processen har känts fantastiskt okomplicerat och träffsäkert.

Katarina Walter Antrop

Vi har anlitat The Pace vid ett flertal tillfällen, både för tillfälliga arbetstoppar och för att rekrytera personal som VD-assistent. Vi kommer absolut att använda oss av dem igen om nya behov dyker upp.

Kerstin Harnesk Stockholm International Water Institute

Få fler saker gjorda – kontakta oss!

Hör av dig till oss med dina idéer och visioner. Vi är goda lyssnare och svarar inom 24 timmar eller mindre.

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Ta del av mer inspiration