The Pace tar Administration Day till Sverige

Läsvärt

I USA hyllas administrativ personal varje år på Administrative Professionals Day, också känd som Secretaries Day eller Admin Day, den sista onsdagen i april. The Pace tar nu traditionen vidare till Sverige och arrangerar Administration Day den 24 april 2019 på Playhouse Teater i Stockholm.

– Vi vill hylla men också inspirera och stärka alla som arbetar med administration. Det är en viktig och oumbärlig yrkeskår som behöver uppmärksammas, säger Marie Bodén, affärsområdeschef för The Pace.

Föreläsarna är valda med stor omsorg för att ge deltagarna något alldeles extra och tänkvärt.

– Vi vill både beröra och fylla på med ny kompetens men även bjuda på en härlig miljö och mingel med yrkeskolleger. Programmet sträcker sig över en halvdag och vi skickar med en lätt lunch.

Marie Bodéns förhoppning är att flera från samma företag går tillsammans och att man tar tillfället i akt att se hela dagen som en kick-off och gör något gemensamt på eftermiddagen.

För program och bokning hänvisas till www.administrationday.se . Bokar man före den 30 november ges en Early Bird-rabatt.

Marie Bodén, Affärsområdeschef the Pace

Läs mer

Vad gör en virtuell assistent?

En virtuell assistent eller virtual executive assistant kan bli en ovärderlig del av företaget – på distans. Läs om hur /../