Administration Day

The Pace tar Administration Day till Sverige

Den 21 april 2021 firas Administration Day världen över och så även i Sverige! 

Vi vill hylla men också inspirera och stärka alla som arbetar med administration. Det är en viktig och oumbärlig yrkeskår som behöver uppmärksammas!

I USA hyllas administrativ personal varje år på Administrative Professionals Day, också känd som Secretaries Day eller Admin Day, i april. The Pace tar nu traditionen till Sverige och arrangerar Administration Day i Stockholm.

Genom vårt halvdagsevent vill vi motivera och lyfta en yrkeskår som bidrar mycket till organisationen, inte minst internt till alla kollegor, men även externt som ett ansikte utåt.

Arbetar du inom adminstration eller känner du en kollega som gör det – se hit! På administrationday.se hittar du fullt program och information om denna viktiga dag. Varför inte ta tillfället i akt att gå flera tillsammans från samma företag, se hela dagen som en kick-off och göra något gemensamt på eftermiddagen?

Föreläsarna är valda med stor omsorg för att ge deltagarna något alldeles extra och tänkvärt. Vi vill både beröra och fylla på med ny kompetens samt bjuda på en härlig miljö och mingel med yrkeskolleger. Administration Day äger rum den 21 april 2021. Programmet sträcker sig över en halvdag och vi skickar med en lätt lunch. Klicka på knappen och läs mer.

 

Mer om Administration Day

Se filmen från administration day 2019

Jag har föreläst vid över 2000 tillfällen i alla möjliga sammanhang. Administration Day tillhör ett av de absolut främsta eventen. Från all planering, till sammansättning av oss föreläsare och en maestro moderator. Lokalen och tekniken var super. Och fina blommor fick vi! Gick därifrån med en riktigt go och varm känsla.”

Föreläsare Jan Gunnarsson, Värdskapet

Allt var superbra, fick så mycket energi! Tack för en härlig och rolig förmiddag.

Deltagare på Administration Day

Bra kombination av talare – hög nivå, proffsigt och engagerat!

Deltagare på Administration Day

Allt var toppen, roligt och lärorikt!

Deltagare på Administration Day

Perfekt upplägg, otroligt bra föreläsare – inspirerande och underhållande!

Deltagare på Administration Day

Allt var kanon, wow, blev alldeles uppfylld!”

Deltagare på Administration Day