Administration Day

Välkommen till Administration Day

21 april 2021

Livesändning kl 08.00-12.45

Den sista onsdagen i april varje år firas Administration Day världen över. The Pace tog dagen till Sverige 2019 för att uppmärksamma det viktiga arbetet alla inom yrkesområdet administration gör och skapa en central mötesplats för branschen. 2020 skulle vi ha samlat drygt 200 personer på Scalateatern i Stockholm, men pandemin kom i vägen och nu ställer vi om till ett digitalt event 2021. Programpunkterna är desamma men vi anpassar upplägget. Du kommer att bli lika berörd, påfyll och stärkt som du skulle ha blivit om du hade suttit i salongen på Scalateatern där vi först hade planerat att vara.

Vi utlovar högt tempo, flera korta pauser och möjlighet att interagera. Vi har valt våra föreläsare med stor omsorg då vi vill ge dig som arbetar inom yrkesområdet administration något alldeles extra och tänkvärt.

Hälsningar från The Pace

Marie Bodén, Christina Stenbeck, Stephanie Grammenidis, Stina Bylund, Clara Forsberg, Emilie Runnegård Shawwaf, Johan Fernström

 

Mer om Administration Day

Jag har föreläst vid över 2000 tillfällen i alla möjliga sammanhang. Administration Day tillhör ett av de absolut främsta eventen. Från all planering, till sammansättning av oss föreläsare och en maestro moderator. Lokalen och tekniken var super. Och fina blommor fick vi! Gick därifrån med en riktigt go och varm känsla.”

Föreläsare Jan Gunnarsson, Värdskapet

Allt var superbra, fick så mycket energi! Tack för en härlig och rolig förmiddag.

Deltagare på Administration Day

Bra kombination av talare – hög nivå, proffsigt och engagerat!

Deltagare på Administration Day

Allt var toppen, roligt och lärorikt!

Deltagare på Administration Day

Perfekt upplägg, otroligt bra föreläsare – inspirerande och underhållande!

Deltagare på Administration Day

Allt var kanon, wow, blev alldeles uppfylld!”

Deltagare på Administration Day