Att arbeta som konsult

Till dig som är nyfiken på rollen som konsult

Som konsult på The Pace erbjuds du långa uppdrag hos välkända arbetsgivare. I konsultrollen möter du olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklas och bygger på ditt CV. Våra uppdrag är i snitt 8-9 månader långa, med goda möjligheter att bli utrekryterad till någon av våra spännande kunder. Vi på The Pace är måna om att ha kontinuerlig kontakt med dig som konsult och att följa din utvecklingsresa hos oss. Det gör vi genom täta och regelbundna avstämningar, allt för att säkerställa att du trivs och är nöjd. Våra konsultchefer ansvarar för max 25 konsulter vilket innebär att du arbetar i nära dialog med din konsultchef som ständigt är lyhörd för din utveckling.

Vad vi erbjuder dig

Våra konsultchefer finns till för dig, för att coacha och vägleda dig i din karriär. I rollen som konsult erbjuds du marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Dessutom har vi olika aktiviteter under året, allt ifrån konsult- och nätverksträffar till relevanta utbildningar. Tillsammans verkar vi för en statushöjning inom administration!

 

Jag vill varmt rekommendera The Pace, både som arbetsgivare och som samarbetspartner. Som arbetsgivare har de varit fantastiskt trevliga, hjälpsamma och professionella, från första samtal till den dagen jag gick över till att bli anställd av uppdragsgivaren. Inget annat konsultföretag ger samma känsla av tillhörighet och fantastisk service. De har därefter även som samarbetspartner både peppat och gett råd inför intervjuer. De hör av sig för att höra hur det är och följer ständigt upp i processer så att kandidaterna är uppdaterade.

Karin Undsén | VD-assistent

Från första samtalet med The Pace har jag blivit bemött på ett otroligt professionellt sätt med mycket värme. Utan The Pace hade jag aldrig tagit vissa steg och beslut och hade inte kunnat skapa ett så stort nätverk inom den bransch jag vill växa i framöver. Så längs vägen har de tagit fram det bästa ur mig, trott på mig och hjälpt mig mot den framgång jag söker, vilket jag är supertacksam för!

Isabelle Bergerud | Tidigare uthyrd konsult

Jag har aldrig blivit så väl omhändertagen i en rekryteringsprocess förut som jag blev av The Pace. Redan på min första intervju kände jag mig sedd tack vare det fina bemötandet jag fick. The Pace består av 100 % engagerade, positiva och uppmuntrande konsultchefer som alla brinner för vad de gör och som ser till att samtliga parters behov är tillgodosedda. De höll mig ständigt uppdaterad om processen, vilket gjorde att jag kunde slappna av och känna mig trygg. Nu när jag är ute och arbetar månar de om min vidareutveckling och får konsultrollen att kännas än mer attraktiv. The Pace är tveklöst det bästa rekryteringsföretaget jag har varit konsult för!

Uthyrd konsult via The Pace

Fotografera kläder

Intervju med Lina Falk

Att vara konsult ger möjligheten att komma in på företag som man annars inte skulle ha fått in en fot på. En fördel är även att om man inte trivs på sitt uppdrag eller att det helt enkelt inte blev rätt, så hjälper vi till att hitta ett nytt uppdrag. ”Jag tycker det känns tryggt”, säger Lina som klivit in i två roller som konsult genom The Pace.

Skog vinter

Intervju med Susanne Bäck

Ett hyrköp betyder att rollen som konsult omvandlas till en fast tjänst på företaget om båda parter är nöjda med varandra. Så var fallet med Susanne och BillerudKorsnäs – när konsultrollen skulle omvandlas efter sex månader så var det kärlek från båda parter.