Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Konsultyrket är ett spännande vägval. Börja din resa här!

Älskar du administrativa sysslor, men vet inte riktigt var du ska söka jobb? Vi är experter på att hjälpa dig som är specialist inom administration att hitta ett jobb som passar dig perfekt. Som konsult hos oss får du möjlighet att prova på nya och spännande uppgifter ute hos våra kunder. Vilket blir ditt nästa uppdrag? Låt oss hitta det tillsammans.

Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss

Söker du nya utmaningar? Vill du också vara en del av ett större sammanhang? The Pace är experter på att hjälpa vardagshjältar som dig att landa drömuppdragen. VI ser till att du inte bara har roligt på jobbet utan också utvecklas, känner dig trygg i din anställning och får den stöttning du behöver för att bli den bästa vardagshjälten du kan.

All-inclusive för våra konsulter

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Vi har även flera konsultträffar varje år för att du ska få träffa och nätverka med andra konsulter hos oss. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult, förväntar vi oss att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Fördelarna med att bli konsult hos The Pace

Funderar du på om konsultyrket är något för dig? Vad innebär det egentligen att vara konsult och vilka fördelar finns det?

Vi sätter dig som konsult i första rummet och följer dig genom genom din karriär – idag och i framtiden. När vi bygger vår relation med dig gör vi det ur ett långsiktigt perspektiv.

På The Pace arbetar vi med några av Sveriges starkaste och mest relevanta varumärken. Vi väljer våra uppdrag med omsorg så att du som konsult kan fortsätta din resa på drömföretaget, som även delar dina värderingar.

En stor fördel med att vara konsult är att du får fylla ditt CV med roliga uppdrag och utmanade projekt. På The Pace ser vi till att du följer din dröm, och vi hjälps åt för att du ska uppnå dina karriärsmål.

Vägen mot drömuppdraget

Ditt nuläge

För att kunna hitta ditt nästa äventyr behöver vi veta mer om vem du är.

Ditt drömläge

Vad drömmer du om? Är det att arbeta från en strand i Miami eller är det att jobba 24/7 som marknadschef på ett storbolag? Oavsett dröm så coachar vi dig åt rätt håll.

Välkommen hem!

Om du tror, liksom vi, att vi är en match made in heaven så blir vi kollegor.

Passande uppdrag

Som konsult hos oss matchar vi dig med uppdrag som passar dina kompetenser och drömmar.

Dags för nästa äventyr

Börjar uppdraget lida mot sitt slut? Då hjälper vi dig att hitta ditt nästa äventyr baserat på dina (nya) drömmar och mål. Att “gigga” har aldrig varit enklare.

Registrera ditt CV hos oss. Allt kan hända!

Blir du sugen på att testa konsultyrket? Vi har flera roliga uppdrag på gång just nu. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss. Börja med att registrera ditt CV, det är ett effektivt sätt att starta en relation med oss.

Bli en av våra vardagshjältar. Skicka in dina uppgifter nu!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Guide

Den stora titelguiden

I den här guiden vill vi ge en överblick över olika roller inom administration, och samtidigt visa vilka fantastiska värden de bidrar med.
Blogg

Vad gör alla Office Managers när ingen är kontoret?

När många verksamheter gått över till att arbeta delvis eller nästan helt på distans minskar behovet av en Office Manager. Det blir färre personer att ta hand om på kontoret och inte lika mycket praktiskt att ta hand om i lokalerna. Rollen blir till stor del överflödig. Eller? Tvärtom säger vi! Det är nu det blir extra viktigt med en nyckelroll som skapar förutsättningar för värdefulla möten.
Success Story

“Att vara logistikdrottning är inte hållbart i längden”

Sales Only, Nordens största aktör inom säljrekrytering, drabbades hårt av pandemin. På kort tid tappade de en stor del av sina affärer och tvingades ställa om. Detta till trots blev 2020 ett av de mest lönsamma åren hittills, men det kostade på.– I slutet av 2021 kände jag att jag inte räckte till. Allt var viktigt och bråttom och jag hade svårt att sortera och började glömma saker, säger Jenny Berge, vd för Sales Only.
Success Story

“Mycket leverans och lite snack”

Anna Lundell är stabschef på LRF och rekryterade nyligen en Executive Assistant via The Pace.– Det var en otroligt positiv rekrytering som både var snabb och smidig, säger hon.
Success Story

En VA-timme per dag gör stor skillnad

Andreas Cederlund är VD för Wise Professionals och anlitar sedan några månader en virtuell assistent (VA) för att kunna fokusera på det han är bäst på – och få bort tidstjuvar.– Jag ville också att upplevelsen av mig som VD skulle bli bättre och det är jag övertygad om att jag har lyckats med tack vare min VA, säger han.
Success Story

Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling – Konsult inom Virtual Executive Assistant

En blandning av enkla och komplexa uppgifter med administrativt fokus. Det behovet hade Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling som tog in en Virtual Executive Assistant på konsultbasis. På kort tid lyckades de effektivisera en rad administrativa uppgifter och frigöra tid så att medarbetarna kunde fokusera på mer prioriterade frågor.
Success Story

Rice – Rekrytering av Executive Assistant

Forskningsinstitutet Rise är ett starkt varumärke som bedriver oberoende och gränsöverskridande forskning i statlig regi. För Rise uppstod ett behov av att snabbt och effektivt fylla rollen för en Executive Assistant, samtidigt som de själva satt med mycket tighta kalendrar och ingen tid över för att rekrytera en ersättare.
Success Story

Gränges – Office Coordinator

Grängeskoncernen har expanderat rejält och behövde en person som kunde ansvara för trivseln på kontoret samt att kundbemötande och kontorsarbete kunde ske professionellt och effektivt. 
Success Story

Intervju med Lina Falk

Lina Falk kom in som konsult på The Pace och blev inhyrd på Tradera som VD-assistent och några år senare blev Lina fast anställd på Tradera som VD-assistent och kontorschef och trivdes väldigt bra. Idag jobbar hon som VD-assistent på ATEA då ett tillfälle kom upp och hon ville ta chansen att prova något annat. Även denna gång har Lina valt att gå in i rollen som konsult efter att ha varit fast anställd.
Success Story

Intervju med Susanne Bäck

Susanne Bäck är en erfaren Executive Assistant och gick in i rollen som konsult för ett så kallat hyrköp på BillerudKorsnäs. Ett hyrköp betyder att rollen som konsult omvandlas till en fast tjänst på företaget om båda parter är nöjda med varandra. Så var fallet med Susanne och BillerudKorsnäs – när konsultrollen skulle omvandlas efter sex månader så var det kärlek från båda parter.Susanne Bäck arbetar i dag på BillerudKorsnäs som Executive Assistant.
Success Story

Expressrekrytering till Comfort

Comforts mycket erfarna assistent skulle gå i pension, hur skulle de kunna ersätta henne? Personen behöver ha rätt kompetens och inställning för att kunna serva och supportera VD samt organisation på allra bästa sätt.  Dessutom gjorde tidsaspekten att en ”vanlig” rekryteringsprocess skulle ta för lång tid.
Guide

The Pace guide till Executive Assistants

En Executive Assistant idag gör mycket mer än att boka möten och hantera din kalender. Assistenten kan även fungera som en business partner och högra hand till exempelvis dig som VD. Få en inblick i hur ert samarbete tillsammans skulle kunna se ut.
Guide

Allt du behöver veta om att anlita en virtuell assistent

En virtuell assistent är perfekt att ta in när ett tight schema resulterat i att de administrativa sysslorna lagts på hög. Få en bättre inblick i hur ett samarbete tillsammans med en virtuell assistent kan läggas upp och fördelarna det medför!
Guide

Onboarda som Google – så skapar du framgångsrik digital onboardning

En digital onboardingprocess kan bli lika lyckad som en som inkluderar fysiska möten. Google som alltid ligger i framkant med ny teknik och tjänster har även en inspirerande digital onboardingprocess – här får du ta del av framgångsreceptet!
Blogg

Vad gör en virtuell assistent?

En virtuell assistent eller virtual executive assistant kan bli en ovärderlig del av företaget – på distans. Läs om hur du skulle kunna dra nytta av en virtuell assistent!
Blogg

Vad gör en Executive Assistant?

En Executive Assistants arbete underlättar i grund och botten vardagen för en person i ledande position. Läs mer om den spännande rollen som är i konstant utveckling.
Blogg

Dessa 5 mjuka egenskaper bör du leta efter hos en Exekutiv assistent

En exekutiv assistent kommer in och tar hand om administrativa arbetsuppgifter som någon i ledningsgruppen behöver avlastning med. Utbildning och tidigare erfarenheter är viktiga men personkemin är ännu viktigare för ett gott samarbete. Se därför över vilka mjuka egenskaper personen bör ha för att passa in hos er.
Blogg

Att hyra en konsult skapar mervärde

Nu är vi några månader in i 2022 och det fullkomligt kokar på arbetsmarknaden. Företag lägger ut jobbannonser som aldrig förr, och rekryteringstakten är otroligt hög. En utmaning vi ser på arbetsmarknaden allt oftare är att efterfrågan är högre än utbudet. Det är definitivt kandidatens marknad just nu. Inom områden såsom IT och utveckling har kompetensbrist länge varit ett faktum, men nu börjar samma utmaning märkas av inom områden som ekonomi, marknad, HR och administration. Vi som företag behöver fundera kring hur vi bygger upp våra team. Permanenta rekryteringar är ju faktiskt inte den enda vägen att gå!
Event

Webbinarium | Så får du koll på Social Media Manager-rollen

Post

Fixa jobbet med din LinkedIn-profil!

Går du i ”jobb-bytar-tankar”? Eller vill du öppna dörrarna för nya karriärvägar, men har för lite tid för att leta efter spännande jobb? Då är det läge att uppdatera din LinkedIn-profil!
Ta del av mer inspiration