Skip to content

Konsultyrket är ett spännande vägval. Börja din resa här!

Älskar du administrativa sysslor, men vet inte riktigt var du ska söka jobb? Vi är experter på att hjälpa dig som är specialist inom administration att hitta ett jobb som passar dig perfekt. Som konsult hos oss får du möjlighet att prova på nya och spännande uppgifter ute hos våra kunder. Vilket blir ditt nästa uppdrag? Låt oss hitta det tillsammans.

Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss

Söker du nya utmaningar? Vill du också vara en del av ett större sammanhang? The Pace är experter på att hjälpa vardagshjältar som dig att landa drömuppdragen. VI ser till att du inte bara har roligt på jobbet utan också utvecklas, känner dig trygg i din anställning och får den stöttning du behöver för att bli den bästa vardagshjälten du kan.

All-inclusive för våra konsulter

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Vi har även flera konsultträffar varje år för att du ska få träffa och nätverka med andra konsulter hos oss. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult, förväntar vi oss att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Fördelarna med att bli konsult hos The Pace

Funderar du på om konsultyrket är något för dig? Vad innebär det egentligen att vara konsult och vilka fördelar finns det?

Vi sätter dig som konsult i första rummet och följer dig genom genom din karriär – idag och i framtiden. När vi bygger vår relation med dig gör vi det ur ett långsiktigt perspektiv.

På The Pace arbetar vi med några av Sveriges starkaste och mest relevanta varumärken. Vi väljer våra uppdrag med omsorg så att du som konsult kan fortsätta din resa på drömföretaget, som även delar dina värderingar.

En stor fördel med att vara konsult är att du får fylla ditt CV med roliga uppdrag och utmanade projekt. På The Pace ser vi till att du följer din dröm, och vi hjälps åt för att du ska uppnå dina karriärsmål.

Vägen mot drömuppdraget

Ditt nuläge

För att kunna hitta ditt nästa äventyr behöver vi veta mer om vem du är.

Ditt drömläge

Vad drömmer du om? Är det att arbeta från en strand i Miami eller är det att jobba 24/7 som marknadschef på ett storbolag? Oavsett dröm så coachar vi dig åt rätt håll.

Välkommen hem!

Om du tror, liksom vi, att vi är en match made in heaven så blir vi kollegor.

Passande uppdrag

Som konsult hos oss matchar vi dig med uppdrag som passar dina kompetenser och drömmar.

Dags för nästa äventyr

Börjar uppdraget lida mot sitt slut? Då hjälper vi dig att hitta ditt nästa äventyr baserat på dina (nya) drömmar och mål. Att “gigga” har aldrig varit enklare.

Registrera ditt CV hos oss. Allt kan hända!

Blir du sugen på att testa konsultyrket? Vi har flera roliga uppdrag på gång just nu. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss. Börja med att registrera ditt CV, det är ett effektivt sätt att starta en relation med oss.

Bli en av våra vardagshjältar. Skicka in dina uppgifter nu!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Event

Bli en del av vårt Executive Assistant nätverk

Guide

Så skapar du en oslagbar kandidatupplevelse

Har du någon gång reflekterat över hur ert varumärke påverkas i en rekrytering? Bra! Då tillhör du en av de arbetsgivare som ligger i absolut framkant. Kanske har ni till och med börjat arbeta med kandidatupplevelse och upplever redan nu att ni har lättare än andra arbetsgivare att attrahera de bästa talangerna på arbetsmarknaden. Om du inte alls har börjat fundera över det här med kandidatupplevelse – här får du några tips för att komma igång.
Guide

Att införa och upprätthålla en företagskultur

När arbetet med att definiera företagskulturen är klart börjar den riktiga utmaningen – att implementera kulturen i organisationen. Ska du introducera en ny företagskultur? Eller har ni redan en grym kultur som du vill upprätthålla? Härligt! När det görs på rätt sätt kan det verkligen skapa magi för både medarbetare och bolagets resultat. Genom bra planering kan du bygga en strategi för att hålla företagskulturen levande. I den här guiden hittar du våra bästa tips kring hur du kan jobba med företagskultur på lång sikt – för att bygga ett starkt Employer Brand.
Blogg

En tredjedel av VD:ar kämpar med att attrahera högpresterande talanger

Att attrahera och behålla talanger är en utmaning som många företagsledare står inför idag. Enligt vår undersökning genomförd i samarbete med K2 Search och baserad på svar från ca 500 företagsledare visar det sig att en stor andel, 33%, upplever det som en stor utmaning att attrahera och behålla högpresterande talanger. Ytterligare 5% anser till och med att det är en mycket stor utmaning.
Blogg

Administratörens nyckelroll i hållbarhetsarbetet 2024

År 2024 är hållbarhet en nödvändighet för företag som strävar efter framgång och långsiktig överlevnad. Med nya EU-direktivet CSRD som gäller från den 1 januari 2024 ställs det nya krav på företag hur de ska styra, arbeta, redovisa, målsätta och följa upp sitt hållbarhetsarbete utifrån ESG. I den utvecklingen blir administratören avgörande.
Guide

VD-pulsen – en undersökning i samarbete med K2 Search

Vår nya undersökning, i samarbete med K2 Search, ger djupgående insikter från 500 svenska företagsledare om digitalisering, talangrekrytering, hållbarhet och strategisk balans. Medan 22% upplever sina organisationer som väl rustade för digitaliseringen, utforskar vi vad de återstående 78% anser.
Success Story

Koordinatorn har en otroligt viktig roll i vårt företag

De hade en medarbetare i denna roll i flera år, när personen sedan valde att sluta så skapades ett hål som behövde fyllas snabbt. I ett litet bolag sitter mycket av kunskapen i varje medarbetare, trots att man har satt upp processer och riktlinjer.
Blogg

VD assistent, gatekeeper, högra handen eller Executive Assistant?

Kärt barn har många namn, men rätt person till denna roll är inte alltid lätt att hitta
Guide

Vägvisare i organiserat kaos: Administratörer som väver samman framgång

Tänk dig scenen: en kontorsmiljö full av snabba tangenttryckningar, telefoner som ringer i harmoni och dokument som flyger genom luften som pappersflygplan. I denna surrealistiska vardag är det administratörerna som spelar huvudrollen, som de osynliga hjältar de är. I vår värld smyger vardagshjältar smyger runt och förvandlar kaos till ordning.
Event

Administration Day 2023

Stockholm
Blogg

Fyra fördomar om Executive Assistants

Vad gör egentligen en “Executive Assistant” och varför behöver du en? Du kommer kanske ihåg filmen “Djävulen bär prada” där Anne Hathaway är en av två nervösa assistenter till den ökända modechefen Miranda Priestly som spelas av Meryl Streep? När Miranda kommer in till kontoret på morgonen slänger hon sin kappa och väska på en av assistenternas bord och fortsätter sedan bete sig nedlåtande hela dagen. Hon ger assistenterna omöjliga uppgifter och skäller på dem när de inte klarar pressen.
Success Story

The Pace rekryterar nyckelroll för svensk beredskap

Den nya rollen blir en nyckelfunktion för uppdraget. Som spindeln i nätet ansvarar rollen för att samordna arbetet ute i de 6 olika bredskapsregionerna i landet. Rollen kräver en stark lagspelare, med fallenhet för projektledning samt en utomordentlig förmåga att kunna koordinera och säkerställa att minsta lilla detalj är på plats. 
Blogg

Är administratörens roll en försvarbar kostnad i en lågkonjunktur?

“Jag märks inte alltid, men det är då jag gör ett bra jobb”, sa en exekutiv assistent under en intervju. Hon satte fingret på en utmaning många administratörer upplever idag. De utför nyckeluppgifter som gör att resten av maskineriet fungerar smidigt, och när det fungerar tänker ingen på det. Det är först när saker inte fungerar som vi börjar uppmärksamma att allt inte flyter på: mejl som inte besvaras, möten där ingen bokat konferensrum, viktig information som inte når rätt person och detaljer som kan leda till uteblivna affärer.
Event

Executiv Assistant nätverksträff den 17 november

Stockholm
Guide

Den stora titelguiden

I den här guiden vill vi ge en överblick över olika roller inom administration, och samtidigt visa vilka fantastiska värden de bidrar med.
Blogg

Vad gör alla Office Managers när ingen är kontoret?

När många verksamheter gått över till att arbeta delvis eller nästan helt på distans minskar behovet av en Office Manager. Det blir färre personer att ta hand om på kontoret och inte lika mycket praktiskt att ta hand om i lokalerna. Rollen blir till stor del överflödig. Eller? Tvärtom säger vi! Det är nu det blir extra viktigt med en nyckelroll som skapar förutsättningar för värdefulla möten.
Success Story

“Att vara logistikdrottning är inte hållbart i längden”

Sales Only, Nordens största aktör inom säljrekrytering, drabbades hårt av pandemin. På kort tid tappade de en stor del av sina affärer och tvingades ställa om. Detta till trots blev 2020 ett av de mest lönsamma åren hittills, men det kostade på.– I slutet av 2021 kände jag att jag inte räckte till. Allt var viktigt och bråttom och jag hade svårt att sortera och började glömma saker, säger Jenny Berge, vd för Sales Only.
Success Story

“Mycket leverans och lite snack”

Anna Lundell är stabschef på LRF och rekryterade nyligen en Executive Assistant via The Pace.– Det var en otroligt positiv rekrytering som både var snabb och smidig, säger hon.
Success Story

En VA-timme per dag gör stor skillnad

Andreas Cederlund är VD för Wise Professionals och anlitar sedan några månader en virtuell assistent (VA) för att kunna fokusera på det han är bäst på – och få bort tidstjuvar.– Jag ville också att upplevelsen av mig som VD skulle bli bättre och det är jag övertygad om att jag har lyckats med tack vare min VA, säger han.
Success Story

Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling – Konsult inom Virtual Executive Assistant

En blandning av enkla och komplexa uppgifter med administrativt fokus. Det behovet hade Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling som tog in en Virtual Executive Assistant på konsultbasis. På kort tid lyckades de effektivisera en rad administrativa uppgifter och frigöra tid så att medarbetarna kunde fokusera på mer prioriterade frågor.
Ta del av mer inspiration