Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Våra konsulter tar det administrativa till en ny nivå

Vi är experter på konsultuthyrning inom administration. Vårt välutvecklade nätverk av relevanta konsulter matchar den specialistkompetens som du behöver för stunden. När du anlitar oss kan du vara säker på att alltid få en person som passar dig och din verksamhet.

Frigör mer tid och fokusera på din kärnaffär

Våra konsulter inom administration kan snabbt komma in och frigöra tid för dig så att du kan fokusera på det som är viktigast just nu. När du anlitar oss garanterar vi dig snabbhet i processen utan att tumma på kvaliteten. Vi kan administration, du kan din verksamhet. Tillsammans hittar vi rätt lösning för ditt företag. Med vår spetskompetens och aktiva nätverk matchar vi dig med en engagerad och driven konsult med rätt profil.

Hyr ett administrativt geni. Vem saknar du?

Att vara ett av Sveriges ledande företag på konsultuthyrning och rekrytering inom administration kräver stor förståelse för vad du behöver. Genom oss får du tillgång till ett upparbetat och aktuellt kandidatnätverk med tusentals specialister inom administration. Våra konsulter är spridda över hela Sverige och vi har uppdrag hos stora kunder i olika branscher, såsom Arla, JM, Sweco, MTR, Unicef och PEAB.

Få avlastning på studs. Anlita en virtuell assistent

En virtuell assistent är perfekt för dig som vill lägga din egen tid på rätt saker. Du får professionell hjälp av en van assistent som snabbt kan avlasta dig utan att nödvändigtvis sitta hos dig. Få hjälp med allt från löpande administration, reseplanering och kvittoredovisning till planering, produktionsledning och utförande av större event och konferenser eller kontakt med myndigheter och andra samhällsfunktioner.

Snabb och kvalitetssäkrad process

Check-in

Vi tar snabbt fram en kravprofil och tydliggör dina förväntningar.

Matchning

Vi tar fram förslag på en (eller flera) konsulter som kan passa uppdraget.

Säg hej till konsulterna

Du träffar och intervjuar de konsulter som du har på din önskelista.

Avtalsskrivning

Vi har hittat rätt och det är dags att signa avtalet. Konsulten börjar jobba åt dig.

Vi håller kontakten

Vi har löpande avstämningar med dig och konsulten för att säkerställa nöjdheten hos båda parter.

Bemanningsföretaget utöver det vanliga

The Pace jobbar med bemanning inom administration, men inte i traditionell bemärkelse. Vår ambition och vårt ansvar ligger i att ständigt hitta den perfekta matchen mellan kunder och konsulter – ett uppdrag som sträcker sig längre än på ett vanligt bemanningsföretag. Istället lägger vi stort fokus på att värna om ditt varumärke genom hela processen och se till att kandidaterna får en bra upplevelse. Vi är måna om att konsulten och du som kund känner att ni får det där lilla extra. Det är den stora skillnaden.

Välkommen att imponeras av vårt heltäckande konsultnätverk

Vi på The Pace har ett stort och gediget nätverk med specialiserade konsulter i alla kategorier inom administration. Detta nätverk är kanske den främsta nyckeln till alla de snabba och framgångsrika konsultuthyrningar som vi genomför. När du anlitar oss presenterar vi kandidater inom en vecka – oftast ännu snabbare.

För att säkerställa hög kvalitet har våra konsultchefer aldrig fler än 25 anställda konsulter. Vi jobbar även proaktivt och intervjuar kandidater löpande för att alltid ligga steget före och underhålla vårt upparbetade nätverk.

Hyr en konsult. Anställ sedan. Repeat!

Vill du hitta ett snabbare sätt att få in rätt person som du vill ha kvar i verksamheten på längre sikt? Då är konceptet hyrköp något för dig. Du börjar med att hyra, för att sedan anställa – om allt känns rätt. Det ger en flexibilitet där både du som kund och den anlitade konsulten får möjlighet att känna sig för och se hur väl ni passar tillsammans. För oss är denna typ av konsultövertag den bästa kvalitetsstämpeln vi kan ha. Det är ett kvitto på att vi levererar kvalitet i varje enskilt uppdrag och över tid.

Våra vardagshjältar förbättrar arbetsdagarna för alla våra kunder

Vi mår som bäst när våra kunder når sina mål och resultat. Våra kunder betyder allt för oss – och här får du läsa vad vi betytt för dem.

The Pace kom in med sin hjälp och expertis i en situation där vi behövde snabb och professionell hjälp. Vi har tillsatt två tjänster med hjälp av The Pace varav en ledningsassistent. De har ansvarat för urval och testning, och vi på Telia har bara behövt vara med i slutskedet av rekryteringsprocessen vilket har besparat oss mycket tid och kraft.

Micaela Magnertoft Lagerbäck TeliaSonera

The Pace svepte in och hjälpte oss på ett tidseffektivt, professionellt och kompetent sätt från dag 1. Jag valde The Pace för att de intervjuar personer internt för att ta fram en lämplig kravprofil. Det sparade mig tid och gjorde att The Pace fick en mycket bra bild av vilken kandidat som skulle passa hos oss. Vårt samarbete under processen har känts fantastiskt okomplicerat och träffsäkert.

Katarina Walter Antrop

Vi har anlitat The Pace vid ett flertal tillfällen, både för tillfälliga arbetstoppar och för att rekrytera personal som VD-assistent. Vi kommer absolut att använda oss av dem igen om nya behov dyker upp.

Kerstin Harnesk Stockholm International Water Institute

Hitta din vardagshjälte inom administration

Berätta för oss vad du söker. Vi är goda lyssnare och svarar inom 24 timmar eller mindre.

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Guide

Den stora titelguiden

I den här guiden vill vi ge en överblick över olika roller inom administration, och samtidigt visa vilka fantastiska värden de bidrar med.
Blogg

Vad gör alla Office Managers när ingen är kontoret?

När många verksamheter gått över till att arbeta delvis eller nästan helt på distans minskar behovet av en Office Manager. Det blir färre personer att ta hand om på kontoret och inte lika mycket praktiskt att ta hand om i lokalerna. Rollen blir till stor del överflödig. Eller? Tvärtom säger vi! Det är nu det blir extra viktigt med en nyckelroll som skapar förutsättningar för värdefulla möten.
Success Story

“Att vara logistikdrottning är inte hållbart i längden”

Sales Only, Nordens största aktör inom säljrekrytering, drabbades hårt av pandemin. På kort tid tappade de en stor del av sina affärer och tvingades ställa om. Detta till trots blev 2020 ett av de mest lönsamma åren hittills, men det kostade på.– I slutet av 2021 kände jag att jag inte räckte till. Allt var viktigt och bråttom och jag hade svårt att sortera och började glömma saker, säger Jenny Berge, vd för Sales Only.
Success Story

“Mycket leverans och lite snack”

Anna Lundell är stabschef på LRF och rekryterade nyligen en Executive Assistant via The Pace.– Det var en otroligt positiv rekrytering som både var snabb och smidig, säger hon.
Success Story

En VA-timme per dag gör stor skillnad

Andreas Cederlund är VD för Wise Professionals och anlitar sedan några månader en virtuell assistent (VA) för att kunna fokusera på det han är bäst på – och få bort tidstjuvar.– Jag ville också att upplevelsen av mig som VD skulle bli bättre och det är jag övertygad om att jag har lyckats med tack vare min VA, säger han.
Success Story

Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling – Konsult inom Virtual Executive Assistant

En blandning av enkla och komplexa uppgifter med administrativt fokus. Det behovet hade Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling som tog in en Virtual Executive Assistant på konsultbasis. På kort tid lyckades de effektivisera en rad administrativa uppgifter och frigöra tid så att medarbetarna kunde fokusera på mer prioriterade frågor.
Success Story

Rice – Rekrytering av Executive Assistant

Forskningsinstitutet Rise är ett starkt varumärke som bedriver oberoende och gränsöverskridande forskning i statlig regi. För Rise uppstod ett behov av att snabbt och effektivt fylla rollen för en Executive Assistant, samtidigt som de själva satt med mycket tighta kalendrar och ingen tid över för att rekrytera en ersättare.
Success Story

Gränges – Office Coordinator

Grängeskoncernen har expanderat rejält och behövde en person som kunde ansvara för trivseln på kontoret samt att kundbemötande och kontorsarbete kunde ske professionellt och effektivt. 
Success Story

Intervju med Lina Falk

Lina Falk kom in som konsult på The Pace och blev inhyrd på Tradera som VD-assistent och några år senare blev Lina fast anställd på Tradera som VD-assistent och kontorschef och trivdes väldigt bra. Idag jobbar hon som VD-assistent på ATEA då ett tillfälle kom upp och hon ville ta chansen att prova något annat. Även denna gång har Lina valt att gå in i rollen som konsult efter att ha varit fast anställd.
Success Story

Intervju med Susanne Bäck

Susanne Bäck är en erfaren Executive Assistant och gick in i rollen som konsult för ett så kallat hyrköp på BillerudKorsnäs. Ett hyrköp betyder att rollen som konsult omvandlas till en fast tjänst på företaget om båda parter är nöjda med varandra. Så var fallet med Susanne och BillerudKorsnäs – när konsultrollen skulle omvandlas efter sex månader så var det kärlek från båda parter.Susanne Bäck arbetar i dag på BillerudKorsnäs som Executive Assistant.
Success Story

Expressrekrytering till Comfort

Comforts mycket erfarna assistent skulle gå i pension, hur skulle de kunna ersätta henne? Personen behöver ha rätt kompetens och inställning för att kunna serva och supportera VD samt organisation på allra bästa sätt.  Dessutom gjorde tidsaspekten att en ”vanlig” rekryteringsprocess skulle ta för lång tid.
Guide

The Pace guide till Executive Assistants

En Executive Assistant idag gör mycket mer än att boka möten och hantera din kalender. Assistenten kan även fungera som en business partner och högra hand till exempelvis dig som VD. Få en inblick i hur ert samarbete tillsammans skulle kunna se ut.
Guide

Allt du behöver veta om att anlita en virtuell assistent

En virtuell assistent är perfekt att ta in när ett tight schema resulterat i att de administrativa sysslorna lagts på hög. Få en bättre inblick i hur ett samarbete tillsammans med en virtuell assistent kan läggas upp och fördelarna det medför!
Guide

Onboarda som Google – så skapar du framgångsrik digital onboardning

En digital onboardingprocess kan bli lika lyckad som en som inkluderar fysiska möten. Google som alltid ligger i framkant med ny teknik och tjänster har även en inspirerande digital onboardingprocess – här får du ta del av framgångsreceptet!
Blogg

Vad gör en virtuell assistent?

En virtuell assistent eller virtual executive assistant kan bli en ovärderlig del av företaget – på distans. Läs om hur du skulle kunna dra nytta av en virtuell assistent!
Blogg

Vad gör en Executive Assistant?

En Executive Assistants arbete underlättar i grund och botten vardagen för en person i ledande position. Läs mer om den spännande rollen som är i konstant utveckling.
Blogg

Dessa 5 mjuka egenskaper bör du leta efter hos en Exekutiv assistent

En exekutiv assistent kommer in och tar hand om administrativa arbetsuppgifter som någon i ledningsgruppen behöver avlastning med. Utbildning och tidigare erfarenheter är viktiga men personkemin är ännu viktigare för ett gott samarbete. Se därför över vilka mjuka egenskaper personen bör ha för att passa in hos er.
Blogg

Att hyra en konsult skapar mervärde

Nu är vi några månader in i 2022 och det fullkomligt kokar på arbetsmarknaden. Företag lägger ut jobbannonser som aldrig förr, och rekryteringstakten är otroligt hög. En utmaning vi ser på arbetsmarknaden allt oftare är att efterfrågan är högre än utbudet. Det är definitivt kandidatens marknad just nu. Inom områden såsom IT och utveckling har kompetensbrist länge varit ett faktum, men nu börjar samma utmaning märkas av inom områden som ekonomi, marknad, HR och administration. Vi som företag behöver fundera kring hur vi bygger upp våra team. Permanenta rekryteringar är ju faktiskt inte den enda vägen att gå!
Event

Webbinarium | Så får du koll på Social Media Manager-rollen

Post

Fixa jobbet med din LinkedIn-profil!

Går du i ”jobb-bytar-tankar”? Eller vill du öppna dörrarna för nya karriärvägar, men har för lite tid för att leta efter spännande jobb? Då är det läge att uppdatera din LinkedIn-profil!
Ta del av mer inspiration