Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Medarbetare som får saker gjorda – vi finns här!

Mycket på bordet – ont om tid? Vi lovar att hitta den perfekta medarbetaren till dig. Någon får saker gjorda på ditt företag. En smart och effektiv person som fixar alla de där uppgifterna som du och dina kollegor inte hinner fixa. Även avancerade uppdrag. Hitta din nästa drömkollega här!

Specialister på rekrytering inom administration

The Pace är ett ledande rekryteringsföretag inom administration. Vi är experter på seniora roller inom yrkesområdet och tillsätter allt från avancerade Executive Assistants och kundtjänstchefer till erfarna receptionister och koordinatorer. Vi består av flera driftiga specialister inom området och arbetar med en rad olika företag och branscher. Några av våra kunder är Sweco, Unicef, Arla, Peab, Yamaha, Systembolaget och EQT.

Vad är hemligheten bakom en lyckad rekrytering?

En lyckad rekrytering är egentligen ingen större hemlighet. Faktum är att chansen att träffa rätt ökar avsevärt vid en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess som har fokus på kandidatupplevelse och avancerad personbedömning, vilket vi har varje gång. När du vill rekrytera inom administration är vårt första mål att förstå dig, ditt bolag, teamet och rollen du vill tillsätta. Först tar vi tillsammans fram en tydlig kravprofil och sätter upp en plan för hur rekryteringen ska gå till. När vi är överens startar själva rekryteringen med annonsering, kompetensbaserad intervjuteknik och digitala verktyg som säkerställer objektivitet. Genom både tester och referenstagning hittar vi den perfekta kandidaten som matchar ditt företag. Vi ger till och med 6 månaders garanti; är du inte nöjd gör vi om processen kostnadsfritt.

När du rekryterar med oss på The Pace kan du vara trygg i att vi månar om ditt arbetsgivarvarumärke och kandidatupplevelsen genom hela processen. Allt för att säkerställa en lyckad rekrytering – från behovsanalys till onboarding och uppföljning.

Så arbetar vi med rekryteringsprocessen

Check-in

VI börjar med ett uppstartsmöte där vi diskuterar samarbetet och smider planer tillsammans.

Kravprofil & annonsskrivning

I det här steget landar vi tillsammans i en kravprofil och sätter en rimlig tidsplan.

Nu börjar det roliga!

Med kvalitativa urvalsfrågor, tester, search och korta telefonintervjuer tar vi fram de kandidater som vi anser bäst för rollen.

Djuplodande intervjuer

Nu är det dags att lära känna kandidaterna in på bara skinnet. Genom kompetensbaserade intervjuer tar vi reda på hur kandidaten matchar rollen och dess utmaningar.

Säg hej till några kandidater

Nu är det dags för dig att träffa guldkornen och välja ut vilka du vill gå vidare med.

Rollanpassade case

På The Pace genomför vi alltid rollanpassade case för att säkerställa nivån, förståelsen och kunskapen – för att hitta rätt slutkandidat.

Time to fly

Nu är det dags att signa din nya stjärna. Självklart genomför vi referenstagning och bakgrundskontroller vid behov.

Vi håller kontakten

Vi genomför två uppföljningar med både dig och din nya medarbetare för att säkerställa att allt flyter på som det ska.

Vilken del av rekryteringsprocessen behöver du hjälp med?

Start Up

Vill du få hjälp med att sätta igång en rekrytering? Är du osäker på vad för typ av kompetens du egentligen behöver? Start Up är ett upplägg som innebär att du får ta del av vårt nätverk av administratörer för att hitta rätt urval.

First Opinion

Många ansökningar – lite tid? Fokuserar din rekryteringsprocess på personliga egenskaper snarare än på tidigare meriter? Genom en First Opinion hjälper vi dig med den tidskrävande och svåra första delen av urvalet.

Second Opinion

Driver du rekryteringsprocessen själv och måste göra ett val mellan två superkandidater? Vi hjälper dig gärna med det sista och avgörande steget i rekryteringsprocessen på ett korrekt och säkert sätt.

Våra vardagshjältar förbättrar arbetsdagarna för alla våra kunder

Vi mår som bäst när våra kunder når sina mål och resultat. Våra kunder betyder allt för oss – och här kan du läsa vad vi betytt för dem.

The Pace kom in med sin hjälp och expertis i en situation där vi behövde snabb och professionell hjälp. Vi har tillsatt två tjänster med hjälp av The Pace varav en ledningsassistent. De har ansvarat för urval och testning, och vi på Telia har bara behövt vara med i slutskedet av rekryteringsprocessen vilket har besparat oss mycket tid och kraft.

Micaela Magnertoft Lagerbäck TeliaSonera

The Pace svepte in och hjälpte oss på ett tidseffektivt, professionellt och kompetent sätt från dag 1. Jag valde The Pace för att de intervjuar personer internt för att ta fram en lämplig kravprofil. Det sparade mig tid och gjorde att The Pace fick en mycket bra bild av vilken kandidat som skulle passa hos oss. Vårt samarbete under processen har känts fantastiskt okomplicerat och träffsäkert.

Katarina Walter Antrop

Vi har anlitat The Pace vid ett flertal tillfällen, både för tillfälliga arbetstoppar och för att rekrytera personal som VD-assistent. Vi kommer absolut att använda oss av dem igen om nya behov dyker upp.

Kerstin Harnesk Stockholm International Water Institute

Vi stärker ditt arbetsgivarvarumärke under rekryteringen

När du vill rekrytera inom administration är ditt så kallade employer brand en viktig del av processen. Som rekryteringsföretag strävar vi alltid efter att ta hand om ditt arbetsgivarvarumärke så att det kommer stärkt ur processen – och inte tvärtom. The Pace förvaltar ditt varumärke med stor respekt; vi ser till att det kommuniceras ut rätt och att alla kandidater får besked om hur rekryteringen fortskrider. Allt för att säkerställa att kandidaterna har en fortsatt positiv bild av ditt varumärke, även vid ett ”nej tack”.

Hitta din vardagshjälte här!

Hör av dig till oss med dina idéer och visioner. Vi är goda lyssnare och svarar inom 24 timmar eller mindre.