Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Vi söker en assistent till Kilpatrick Townsend

Trivs du i en miljö som präglas av en dynamisk, händelserik och familjär stämning? Nu söker vi en driven och engagerad assistent till Kilpatrick Townsends Stockholmskontor.

Om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

Rollen
Din huvudsakliga roll är att assistera våra jurister och delägare i deras dagliga arbete. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande men innefattar bl.a. dokumenthantering och formatering, framtagande av presentationsmaterial inför klientmöten och kurser, registrering av klienter och ärenden, korrekturläsning, översättningar, resebokningar, företagsresearch och myndighetskontakter jämte kopiering och scanning.

Som assistent kan du även komma att supportera våra funktioner inom HR och marknad. Tjänsten är bred och det finns utrymme för egna initiativ. Du blir en del av ett assistentteam bestående av fyra personer.

Din profil
Vi söker dig som har minst tre-fem års erfarenhet från en administrativ tjänst. För att trivas i rollen bör du kunna finna dig väl tillrätta i en föränderlig miljö och du trivs med att samarbeta med kollegor i olika yrkesgrupper och åldrar.

Ett krav är att du är en mycket van användare av Officepaketet och har du även intresse av IT är det ett stort plus. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. En paralegalutbildning eller erfarenhet från annan advokatbyrå kan vara meriterande.

Du är en ”doer” – du är serviceinriktad, effektiv, driven och målmedveten samtidigt som du inte tummar på noggrannheten. Det är även viktigt att du är en flexibel, diplomatisk och prestigelös person som trivs i en miljö med stundtals högt tempo. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i såväl projektform som självständigt. Vi önskar vidare att du är en person med teamanda och som tycker om att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst på Stockholmskontoret som är vackert beläget på Blasieholmen med utsikt över Nybroviken. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.
I vårt anställningserbjudande ingår bl.a. en förmånlig pensions- och försäkringslösning, friskvårdsbidrag, subventionerad kontorsmassage, internutbildningar, en årlig konferensresa utomlands och flera gemensamma trivselaktiviteter.

I den här rekryteringen samarbetar Kilpatrick Townsend med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård