Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag? Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Vad kan EQT erbjuda dig?
EQT erbjuder mycket; omväxlande arbetsuppgifter, kollegor på kontor i 16 länder, Stockholms bästa utsikt och ett högt tempo i arbetet. Det finns en möjlighet till personlig utveckling för dig som delar våra värderingar och har rätt inställning. På EQT finns ett starkt entreprenörsdriv och alla är innovativa, handlingskraftiga och transparenta.

EQT erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en roll som supporterar avdelningarna för Finans och Credit. Du kommer i huvudsak att stötta tre personer på Finans: Head of Finance, Head of Group Accounting, Head of Sustainability och två personer på Credit: en Director och en Finance Associate. 

Du har en central och avgörande roll för att verksamheten ska flyta på så smidigt som möjligt. Rollen är bred och här trivs du som gillar när det är varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo.

Hur ser en vanlig dag ut?
Som assistent på EQT varierar dina arbetsuppgifter men vanligt förekommande är: 

  • Boka och samordna interna och externa möten
  • Hantera kalendrar och förhindra konflikter
  • Researrangemang, hotell, restauranger, transport
  • Kvittoredovisning, tidrapportering
  • Registrera och uppdatera kontakter i databasen
  • Skriva ut dokument till möten
  • Förbereda material, uppdatera och redigera presentationer
  • Back-up till andra assistenter

Vem söker vi?
Vi ser att du arbetat administrativt i 1-2 år och att du uttrycker dig flytande verbalt och i skrift på svenska och engelska, är en van användare av Officepaketet och olika typer av system.

Det viktigaste är din inställning och attityd och vi ser att du är flexibel, kommunikativ, proaktiv och en lagspelare som ser till teamets bästa. Vi vill att du är ödmjuk, social och gillar att ligga steget före. I rollen som assistent kommer du i kontakt med både lättare och mer utmanande uppgifter och därför är du kvalitetsmedveten, strukturerad och uppmärksam på detaljer. Du är van att arbeta självständigt och tar på eget initiativ ett stort ansvar för din leverans. 

Du får gärna ha erfarenhet från liknande branscher.

Vilka är EQT? 
EQT is a differentiated global investment organization with more than EUR 62 billion in raised capital and around EUR 41 billion in assets under management across 20 active funds. EQT funds have portfolio companies in Europe, Asia and the US with total sales of more than EUR 21 billion and approximately 127,000 employees. EQT works with portfolio companies to achieve sustainable growth, operational excellence and market leadership.

More information: www.eqtgroup.com. Follow EQT on Twitter and LinkedIn.

Nyfiken på att veta mer?
Du kommer att ha din arbetsplats på EQTs huvudkontor i Urban Escapes sprillans nya lokaler i centrala Stockholm. Regeringsgatan 25.

För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan! 

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Privat sjukförsäkring