Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten? Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Hur ser en vanlig dag ut?
Du arbetar nära chefsjuristen och ledningsgruppen och bidrar med din kompetens i stort som smått så att vardagen flyter på så smidigt som möjligt.

Din roll är central och du kommer att arbeta med löpande administrativa uppgifter och ha ett helhetsansvar för bolagets årshjul. Det vill säga möteshantering kring ledningsgruppen – kallelser, agendor, ta notes/protokoll, följa upp actions och ta fram eventuella presentationsmaterial.

Du kommer även att stötta chefsjuristen i styrelsearbetet vilket innebär mötesinbjudningar och ansvar för att ta fram och dokumentera styrelsematerial i avsedd styrelseportal. Du kommer även att hantera andra externa- och interna möten och i mån av tid stötta övriga jurister på avdelningen.

Du kommer även att stötta VD med löpande administration och upphandla ett bolagsövergripande digitalt avtalsarkiv och framåt ansvara för löpande uppdateringar och arkivering samt ansvara för koordinering av diverse bolagsövergripande aktiviteter.

Vem söker vi?
Här trivs du som tycker att det är utmanande och inspirerande att verka i en miljö där ingen dag är den andra lik. Här finns inget ”dukat bord” så du kommer själv att, tillsammans med dina kollegor, sätta ramarna för rollen. Euro Accicent välkomnar nya idéer och vill att ni tillsammans ska ta administrationen till en ny nivå.

För att lyckas i rollen som Executive Assistant ser vi att du arbetat i en liknande roll i ca fem år. Du har ett genuint intresse för människor och du vill jobba affärsnära. Vi ser gärna att du arbetat i liknande branscher och vi vill att du är självgående, noggrann, en god kommunikatör med hög integritet. Du är van att hantera konfidentiellt material och du har en hög integritet. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska och du är trygg i hela Officepaketet.

Vilka är Euro Accident och vad kan vi erbjuda dig?
Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,4 miljard kronor i årlig premievolym med mer än 300 000 försäkrade fördelade på 25 000 företag. Kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik och en filial i Köpenhamn. Idag arbetar cirka 250 medarbetare på företaget som präglas av en inkluderande och familjär anda. På kontoret i Mörby Centrum, på Svärdvägen 3A, sitter drygt 100 medarbetare.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Sedan den 2 december 2019 ägs Euro Accident av en investerargrupp arrangerad och ledd av det svenska investeringsbolaget Impilo AB.

Euro Accident samarbetar med Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra sina insatser som arbetsgivare. Sedan december 2016 är de certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work.

Utöver pension och försäkring innehåller Euro Accidents omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Nyfiken på att veta mer?
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske efter jul- och nyårshelgen men skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid