Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Pfeiffer Vacuum söker en Administratör till serviceavdelningen

Har du erfarenhet av administration och koordinering samt gillar att jobba strukturerat och ge bästa möjliga service? Då är jobbet som serviceadministratör något för dig! Tjänsten ger dig en möjlighet att göra skillnad och att utvecklas inom ett internationellt företag som är en ledande leverantör inom vakuumlösningar.

Pfeiffer Vacuum söker nu en Serviceadministratör till deras kontor i Upplands Väsby med omgående start. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på The Pace på heltid, initialt på sex månader med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering hos kunden.

Ditt uppdrag
I rollen som Serviceadministratör kommer du att tillhöra ett team om sex personer där du ansvarar för att ta emot och registrera inkommande kundärenden, hantera inköpsordrar till leverantör samt ansvara för månadsvis rapportering av statistik. Du kommer ta emot leveranser samt koordinera transporter och ansvara för hantering av farligt gods. I rollen kommer du även att hantera serviceordrar och hantering av garantiärenden samt ha breda kontaktytor, både internt och externt, mot kunder såväl som kollegor, främst i Sverige, Tyskland och Frankrike, gällande avtals- och fakturafrågor. Du kommer ansvara för att bygga goda och långsiktiga kundrelationer, säkerställa hög kvalitet av service samt ständigt utveckla samarbetet med befintliga kunder och servicetekniker. Du har en central och viktig del på kontoret för att säkerställa service och kvalitet i hela orderledet och kommer att utgå från kontoret.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kontrollera servicekontraktsnivå / förbereda offert och få inköpsorder från kund
  • Daglig kontakt med servicetekniker
  • Skicka ärendet till tekniker för vidare utredning
  • Koordinera beställning och leverans av reservdelar och förbrukningsmaterial

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom administration, meriterande om du tidigare har arbetat som Serviceadministratör. Du är en ordningsam och noggrann person som har en god administrativ förmåga samt klarar att arbeta i ett högt tempo. I rollen som Serviceadministratör har du ett stort ansvar, därför ser vi att du är initiativtagande och ansvarsfull samt kan arbeta både självständigt och med andra kollegor och kunder. Du kommer att ha breda kontaktytor, både internt och externt, vilket ställer krav på att du är en god kommunikatör, du är social och är relationsbyggande i ditt sätt att arbeta. Vidare ser vi att du har en god systemvana och har lätt för att lära dig nya system.

Pfeiffer Vaccum är ett internationellt bolag vilket kräver att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Om Pfeiffer Vacuum
Pfeiffer Vacuum är en ledande leverantör av vakuumlösningar med över 3 400 anställda på mer än 25 platser runt om i världen. I Sverige är vi 17 engagerade kollegor som arbetar med sälj och service för hela Norden med huvudkontor i Upplands Väsby.

Vi står för innovativa och pålitliga produkter, kompetent rådgivning och att ge förstklassig service. I mer än 130 år har vi satt standarder för vakuumteknik och en viktig milstolpe var uppfinningen av turbopumpen för mer än 60 år sedan.

Du erbjuds en och kommunikativ tjänst där du får arbeta i en positiv och trevlig miljö, där bolaget satsar på att utveckla verksamheten framåt!

Läs mer på www.pfeiffer-vacuum.com och/eller ta del av YouTube-filmen nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=n0jqjSAhobY

 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal