Våra erbjudanden

Vi står för takt och fart

Namnet the Pace står för takt och fart. När du anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitén eller kandidatupplevelsen. Med över 50 års erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet administration. Som kund får du tillgång till vår specialistkompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och en del av Wise Group. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration och tillsätter tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare.

Våra erbjudanden

Rekrytering The Pace

Rekrytering

The Pace är specialister på rekrytering och personbedömning inom Administration. Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

Person på rulltrappa

Konsultuthyrning

När du anlitar oss garanterar vi en snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Luta dig tillbaka och känn dig trygg med att vi tar ägandeskap för processen och ert varumärke.

building

Del av rekrytering

Upplevelsen av din rekryteringsprocess påverkar både ditt arbetsgivarvarumärke och brand. Om du vill rekrytera själv kan du anlita oss för delar i rekryteringsprocessen. Vi hjälper dig på ett tidseffektivt och kvalitativt sätt.

Virtuell Assistent

En virtuell assistent är för dig som vill lägga din tid på rätt saker. Därför startar vi nu ett nytt område: Virtual Executive Assistant. Nu kan du få hjälp av en van assistent som snabbt kan avlasta dig så att du kan få mer tid till annat.

Pace Ahead

Varje vecka träffar vi en mängd kandidater förutsättningslöst för att alltid vara redo att möta våra kunders behov. Även du som kund behöver tänka och agera proaktivt, så låt oss jobba tätare tillsammans.