Våra erbjudanden

När du behöver hyra in en konsult eller rekrytera inom administration och väljer att samarbeta med oss får du ta del av vår specialistkompetens, omfattande kandidatnätverk och drivna, kompetenta personal. Oavsett vad du letar efter har vi erfarenheten att backa upp det med.

Vi står för takt och fart

Namnet the Pace står för takt och fart. När du anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitén eller kandidatupplevelsen. Med över 50 års erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet administration. Som kund får du tillgång till vår specialistkompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och en del av Wise Group. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration och tillsätter tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare.

Våra erbjudanden