Våra erbjudanden

Vi står för takt och fart

Namnet the Pace står för takt och fart. När du anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitén eller kandidatupplevelsen. Med över 50 års erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet Business Administration. Som kund får du tillgång till vår specialistkompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och en del av Wise Group. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD- och ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, projektkoordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Våra erbjudanden

Rekrytering The Pace

Rekrytering

The Pace är specialister på rekrytering och personbedömning inom Business Administration. Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

Person på rulltrappa

Konsultuthyrning

När du anlitar oss garanterar vi en snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Luta dig tillbaka och känn dig trygg med att vi tar ägandeskap för processen och ert varumärke.

building

Del av rekrytering

Upplevelsen av din rekryteringsprocess påverkar både ditt arbetsgivarvarumärke och brand. Om du vill rekrytera själv kan du anlita oss för delar i rekryteringsprocessen. Vi hjälper dig på ett tidseffektivt och kvalitativt sätt.