Konsultuthyrning

När du anlitar oss garanterar vi en snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Vi presenterar kandidater inom en vecka, men ofta ännu snabbare då kandidaten eller konsulten många gånger redan finns i vårt befintliga nätverk.

Igår

Så brukar de flesta kunder svara oss då vi frågar när de behöver hjälp. Att de behövde hjälp ”igår”. Vårt namn, The Pace, står för takt och fart. När du anlitar oss garanterar vi en snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Vi inser värdet av att du som kund vill arbeta med en konsultativ specialist som har ett upparbetat och aktuellt kandidatnätverk. Som kandidat och konsult möter du ett team som kan ditt område. När du anlitar oss presenterar vi kandidater inom en vecka men ofta ännu snabbare då kandidaten eller konsulten många gånger redan finns i vårt befintliga nätverk.

Hur går det till? För att optimera vår snabbhet har en konsultchef hos The Pace aldrig fler än 25 anställda konsulter. Vi vet nämligen att det påverkar kvaliteten och ökar vår möjlighet att vara tillgängliga för både dig som kund, kandidat och konsult. Dessutom intervjuar vår kandidatansvariga relevanta kandidater löpande och proaktivt. Kandidater är en färskvara och det gäller att ligga steget före samt att underhålla upparbetade nätverk.

Vänder du dig till oss så kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg med att vi tar ägandeskap för processen och ert varumärke. Vi ger löpande återkoppling under hela processen samt under uppdragets gång. Vi tar vårt arbetsgivaransvar på största allvar och månar om våra anställda. Hos oss får du en närvarande konsultchef. Vi har kollektivavtal för våra konsulter och erbjuder marknadsmässiga löner.

Vår process

Tillsammans med dig som kund definierar vi en kravprofil för rollen och därefter annonserar vi brett i relevanta kanaler parallellt som vi söker i vårt kandidatnätverk. Under processen intervjuar vi löpande och presenterar de bäst lämpade kandidaterna för dig. När slutkandidaten är vald gör vi en gedigen referenstagning och om du önskar kan vi även erbjuda att testa kandidaten.

Onboarding

Innan er nya medarbetare kommer på plats bjuder vi på tips och råd för att du och er nya kollega ska få en så bra start som möjligt. Av oss får ni konkreta råd kring onboarding, en checklista och annat som kan vara bra att ha med sig inför er nya kollegas första arbetsdag. Syftet med det är att underlätta och säkerställa förberedelserna inför mottagandet av er nya kollega.

Hyra och övertag

Ett snabbare sätt att rekrytera är konceptet ”Hyr-Köp”. Hyr först och anställ sedan. Detta ger en flexibilitet där både kund och konsult får möjlighet att ”känna sig för”. Över 50 % av våra konsulttillsättningar är ”Hyr-Köp”. För oss är konsultövertag den bästa kvalitetsstämpeln, ett kvitto på att vi levererar kvalitet i varje enskilt uppdrag och över tid.

Uppföljning

Vi är måna om att ha kontinuerlig kontakt med dig som kund och med  kandidaterna under hela processen. För att säkra kvaliteten vid anställningen följer The Pace utvecklingen hos den nyanställda konsulten. Det gör vi genom avstämningar  med den nyanställda och dennes chef efter en månad och därefter löpande under hela uppdragets längd. Allt för att säkerställa att både kund och utrekryterad konsult trivs och är nöjda.

 

Jag har aldrig blivit så väl omhändertagen i en rekryteringsprocess förut som jag blev av The Pace. Redan på min första intervju kände jag mig sedd tack vare det fina bemötandet jag fick. The Pace består av 100 % engagerade, positiva och uppmuntrande konsultchefer som alla brinner för vad de gör och som ser till att samtliga parters behov är tillgodosedda. De höll mig ständigt uppdaterad om processen, vilket gjorde att jag kunde slappna av och känna mig trygg. Nu när jag är ute och arbetar månar de om min vidareutveckling och får konsultrollen att kännas än mer attraktiv. The Pace är tveklöst det bästa rekryteringsföretaget jag har varit konsult för!

Uthyrd konsult via The Pace

Våra andra erbjudanden