Konsultuthyrning inom administration

När du anlitar oss garanterar vi snabbhet och träffsäkerhet i processen – utan att tumma på varken kvalitet eller kandidatupplevelse. Vi är experter på konsultuthyrning inom administration och har ett stort nätverk av relevanta kandidater med just den specialistkompetens du söker för stunden. När du behöver hjälp med konsulter och bemanning inom administration kan du vara säker på att du alltid får en person som matchar dig perfekt.

Specialister på uthyrning av administrativa medarbetare

Att vara ett av Sveriges ledande företag på konsultuthyrning och rekrytering inom administration kräver stor förståelse för och insikt i vad du behöver. Genom oss får du tillgång till ett upparbetat och aktuellt kandidatnätverk med tusentals specialister inom administration. Våra konsulter är spridda över hela Sverige och vi har uppdrag hos stora kunder i olika branscher, såsom Arla, JM, Sweco, MTR, Unicef och PEAB.

Snabb och kvalitetssäkrad process

The Pace står för takt och fart vilket genomsyrar allt vi gör. När du vill hyra konsult via oss får du en dedikerad partner som snabbt och effektivt tar fram lämpliga kandidater för dina behov. Vi sköter allt från intervjuer till referenstagning och eventuella tester, alltid med kandidatupplevelsen i fokus. När ni hittat rätt person finns vi nära till hands hela vägen genom uppdraget för att se till att du och konsulten trivs och är nöjda.

Heltäckande konsultnätverk inom administration

Vi på The Pace har ett stort och gediget nätverk med specialiserade konsulter i alla kategorier inom administration. Detta nätverk är kanske den främsta nyckeln till alla de snabba och framgångsrika konsultuthyrningar som vi genomför. När du anlitar oss presenterar vi kandidater inom en vecka – oftast ännu snabbare. 

För att säkerställa hög kvalitet har våra konsultchefer aldrig fler än 25 anställda konsulter. Vi jobbar också proaktivt och intervjuar kandidater löpande för att alltid ligga steget före och underhålla upparbetade nätverk.

 

Ett bemanningsföretag utöver det vanliga

The Pace jobbar med bemanning inom administration men inte i traditionell bemärkelse. Vår ambition och vårt ansvar ligger i att ständigt hitta den perfekta matchen mellan kunder och konsulter – ett uppdrag som sträcker sig längre än på ett vanligt bemanningsföretag. Istället lägger vi stort fokus på att värna om ditt varumärke genom hela processen och se till att kandidaterna får en bra upplevelse. Vi är måna om att konsulten och du som kund känner att ni får det där lilla extra.

Hyr en konsult – anställ sedan 

Ett snabbare sätt att få in rätt person som man vill ha kvar i verksamheten på längre sikt är konceptet hyrköp, det vill säga hyr först och anställ sen. Det ger en flexibilitet där både du som kund och konsulten får möjlighet att känna sig för och se hur väl ni passar tillsammans. För oss är denna typ av konsultövertag den bästa kvalitetsstämpeln, det är ett kvitto på att vi levererar kvalitet i varje enskilt uppdrag och över tid.

Roller vi ofta tillsätter

Vårt kandidatnätverk består av en uppsjö av experter inom administration. Vi erbjuder konsulter både för specialistroller, ledarroller och roller på en mer grundläggande nivå. Här är några av de roller vi ofta tillsätter genom konsultuthyrning:

 • Administratör
 • Administrativ chef
 • Executive Assistant
 • Facility Coordinator
 • Facility Manager 
 •  Inköpsassistent
 • Juristassistent
 • Kontorsassistent
 • Kontorschef
 • Koordinator
 • Kundservicemedarbetare
 • Kundtjänstchef
 • Ledningskoordinator
 • Office Manager
 • Personaladministratör 

Så jobbar vi med konsultuthyrning

Kravprofil och annonsering

Genom konsultuthyrning via The Pace får du rätt person till din verksamhet oavsett var du behöver stärka upp inom administration. Tillsammans definieras en kravprofil för rollen och därefter bred annonsering i relevanta kanaler samtidigt som vi söker i vårt kandidatnätverk. Under processen intervjuas och presenteras de bäst lämpade kandidaterna löpande. När slutkandidaten är vald gör vi en gedigen referenstagning, och om du önskar kan vi även erbjuda testning av kandidaten.

Fullt ansvar för processen och konsulten

När du samarbetar med oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi tar fullt ägandeskap för processen och ert varumärke. Du får löpande återkoppling under arbetets gång samt under hela konsultuthyrningen. Samtidigt kan du känna dig trygg i att vi även tar vårt arbetsgivaransvar på största allvar. Här går vi alltid ett steg längre än vad traditionella bemanningsföretag ofta erbjuder. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner och säkerställer att alla våra konsulter alltid har en närvarande konsultchef genom sina uppdrag.

Onboarding

Innan er nya medarbetare kommer på plats får du tips och råd för att du och er nya kollega ska få en så bra start som möjligt. Av oss får ni bland annat konkreta råd kring onboarding, en checklista och annat som kan vara bra att ha med sig inför den första arbetsdagen. Syftet är att underlätta och säkerställa förberedelserna inför mottagandet av er nya medarbetare.

Uppföljning

Vi är måna om att ha kontinuerlig kontakt både med dig som kund och med kandidaterna under hela uthyrningen. För att säkra kvaliteten vid anställningen följer The Pace utvecklingen hos konsulten genom arbetet. Det görs genom avstämningar med den nyanställda och dennes chef efter en månad och därefter löpande under hela uppdragets längd.

Vi hjälper dig hyra en konsult inom administration

När du behöver snabb hjälp och pålitlig kompetens inom administration är konsultuthyrning via The Pace det självklara valet. Behöver du fylla en lucka i kundtjänst, bemanna upp supportteamet, ersätta en Office Manager eller anlita en helt ny kundservicechef? Hör av dig till oss så hittar vi den perfekta konsulten för dig!

 

Jag har aldrig blivit så väl omhändertagen i en rekryteringsprocess förut som jag blev av The Pace. Redan på min första intervju kände jag mig sedd tack vare det fina bemötandet jag fick. The Pace består av 100 procent engagerade, positiva och uppmuntrande konsultchefer som alla brinner för vad de gör och som ser till att samtliga parters behov är tillgodosedda. De höll mig ständigt uppdaterad om processen vilket gjorde att jag kunde slappna av och känna mig trygg. Nu när jag är ute och arbetar månar de om min vidareutveckling och får konsultrollen att kännas än mer attraktiv. The Pace är tveklöst det bästa rekryteringsföretaget jag har varit konsult för!

Uthyrd konsult via The Pace

Våra andra erbjudanden