Virtuell Assistent

Behovet varierar men jag behöver verkligen support ibland, ganska ofta. Eller i stort sett jämt. Så svarar många av våra kunder när vi frågar om de skulle ha behov av en assistent. Någon som kan hoppa in under arbetstoppar, ta tag i administrativa bitar, eller hjälpa till under ett företagsevent. Det där som du emellanåt inte riktigt har tid med själv. Anlita en virtuell assistent under så många timmar som du har behov av – och frigör tid till din kärnverksamhet. 

Maxa din tid

En virtuell assistent är för dig som vill lägga din tid på rätt saker. Därför startar vi nu ett nytt område: Virtual Executive Assistant. Nu kan du få hjälp av en van assistent som snabbt kan avlasta dig så att du kan få mer tid till annat. Det kan vara allt från löpande administration, reseplanering och kvittoredovisning till planering och utförande av större event och konferenser, eller kontakt med myndigheter. Läs artikeln om hur vi tog den virtuella assistenten till Sverige.

Fördelar med en virtuell assistent

Istället för att anställa en assistent på heltid, anlitar du in en virtuell assistent på timme, eller så länge ni kommer överens om. En virtuell assistent har total frihet, ansvarar över sin egen tid och kan jobba varifrån den vill – på ditt kontor, hemma i sin lägenhet eller på Bali. Våra virtuella assistenter är erfarna och självgående. Dessutom tar de egna initiativ och ett stort eget ansvar för sin leverans. Vet du någon som skulle passa för rollen? Läs mer om tjänsten som virtuell assistent!

Kontinuerlig uppföljning

Vi är måna om att ha kontinuerlig kontakt med dig och våra virtuella assistenter för att säkerställa att arbetet flyter på bra. Det gör vi genom löpande avstämningar varje månad.

Virtuell assistent – så här går det till

Tillsammans med dig definierar vi en kravprofil där det i stora drag framgår vad du tror att du kommer att behöva hjälp med, och hur många timmar per månad vi uppskattar att det tar. Vi matchar kravprofilen med rätt assistent och du betalar bara för den tid som faktiskt läggs på uppdraget. 

Flexibelt och kostnadseffektivt 

Utifrån hur många timmar per månad som du vill anlita en assistent kan vi ta fram ett pris. I slutändan baseras din kostnad på faktisk nedlagd tid, vilket gör att det blir väldigt kostnadseffektivt för dig.

 

Är du intresserad av att få hjälp av en virtuell assistent? Kontakta Christina Stenbeck.

Christina Stenbeck

christina.stenbeck@thepace.se
076-620 29 10

 

Vill du veta mer om rollen som Virtuell Assistent?

Ansök här

Kontakta mig