Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nu söker vi en utbildningskoordinator till Svenska Blå Stjärnan

Nu söker vi en utbildningskoordinator till Svenska Blå Stjärnan. Du erbjuds en central och viktig roll i en organisation som arbetar för att sprida kunskap om djurhållning och samtidigt vara en mötesplats för djurvänner i alla åldrar.

Om Svenska Blå Stjärnan:Svenska Blå Stjärnan har samhällets uppdrag att ta hand om djuren vid kriser, katastrofer, utbrott av smitta och andra händelser som kan drabba djuren.

Runt om i landet finns 2 000 utbildade Stjärnor som kan rycka ut och vaccinera djur, tvätta oljeskadade fåglar samt ta prover på djur och beten. Våra medlemmar har hög kompetens och kan utföra provtagning, smittspårning, sanering, djurskötsel, ge stöd till drabbade djurägare och arbeta med oljesanering av vilt.

Uppdragen kommer från bland andra Jordbruksverket, länsstyrelser, kommuner, näringen och Strålsäkerhetsmyndigheten. Förutom vårt viktiga samhällsuppdrag har vi en massa föreningsaktiviteter för alla djurintresserade.

Rollen:Under ett år har Svenska Blå Stjärnan ca 30 kurser, med ca 400 deltagare totalt, och dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:

  • Vara delaktig i ansökningsförfarandet av ekonomiska medel
  • Vara delaktig i budgetering
  • Skicka ut offertförfrågningar för kurserna, oftast till naturbruksgymnasier
  • Ha kontakt med och boka in kursledare
  • Ha kontakt med deltagare, skicka kallelser
  • Beställa och skicka kursmaterial till berörda
  • Ansvara för utvärderingar
  • Fakturahantering – kontroll
  • Publicera inlägg på sociala medier

Din profil: Vi söker dig som är en erfaren administratör som är serviceminded och prestigelös. Du är strukturerad, duktig på att prioritera, kan hantera många olika uppgifter samtidigt och du har ett sinne för siffror. Du är social, flexibel och gillar ordning och reda. Du är även stresstålig och trivs i en föränderlig miljö.

Har du ett intresse för djur är det ett stort plus. Under de senaste åren har vi arbetat med exempelvis mjältbrand och fågelinfluensa. Det behövs även att du är trygg i dig själv och att du har skinn på näsan eftersom vi arbetar inom krisberedskapsområdet där det kan uppkomma snabba händelser som behöver hanteras. Du är talar och skriver flytande svenska och du är trygg i hela Officepaketet. Du har även ett intresse för och hanterar sociala medier.

Mer om tjänsten: I den här rekryteringen samarbetar Svenska Blå Stjärnan med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Arbetstiden är mellan 08:00-16:20.

På huvudkontoret i Stockholm arbetar 5 personer och kontoret ligger på Smidesvägen 10 i Solna men kontoret planerar en flytt närmare city inom ett år.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal