Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Försäljningsansvarig projektförsäljning

JM söker nu en försäljningsdriven och administrativ person med starkt affärssinne som tillsammans med övriga kollegor driver företagets bostadsprojekt av nyproduktion från ax till limpa, från prissättning till inflyttning.

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. JM´s framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, struktur, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att utvecklas i helt enkelt.

Ditt uppdrag
I rollen som Försäljningsansvarig agerar du professionell rådgivare och bistår bostadsprojekten i Stockholm med specialistkompetens inom försäljningsfrågor från tidigt skede till färdigt projekt. Tillsammans med projektgruppen leder du arbetet med att formulera en försäljningsstrategi för bostadsprojekten samt driva försäljningsstarter. Du ansvarar därefter även för att följa upp försäljningen i projekten och ansvarar för relationen med projektets mäklare. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter.

·       Göra intäktsbedömningar, pris- och konkurrensanalyser samt upprätta underlag till marknadsanalys

·       Löpande följa upp, sammanställa och analysera nyckeltal för försäljningen i respektive projekt

·       Agera försäljningsstöd till projekt och projektledare i tilldelade bostadsprojekt

·       Medverka vid produktutformningen av nya bostadsprojekt

·       Prissättning av projektets bostäder

·       Ansvara för och uppdatera projektens registerdata i JMs CRM-system

·       Samarbeta, följa upp och stödja externa mäklare i försäljningsarbetet

·       Administrera köparnas avtal och frågor kring försäljningsprocessen

·       Vara sammankallande för löpande säljmöten i projektens framdrift under pågående försäljning

·       Arbeta mot uppsatta försäljningsmål, kontinuerligt följa upp försäljningen och rapportera resultat och nyckeltal.

Vem är du?
Vi söker dig med flera års erfarenhet av försäljningsarbete och vi har önskemål på examen från en utbildning i försäljning, ekonomi eller motsvarande. Arbetar du som mäklare eller har erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är det mycket meriterande. Vidare har du god erfarenhet av att arbeta med CRM-system, Excel och övriga Officepaketet samt innehar B-körkort.

Som person är du strukturerad, analytisk, kommunikativ och en god lagspelare. För att vara framgångsrik i rollen uppskattar du att arbeta med alltifrån administration till att ta fram försäljningsstrategier. Du intresserar dig för att identifiera förbättringsområden och bidrar till fortsatt utveckling av rollen. Som en del av flera projektorganisationer är du dessutom en social och inlyssnande person som ser samarbete som en faktor för framgång.

Information om JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.

JM omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar JM med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Kontoret ligger i Solna. 

Vi vill uppmärksamma dig på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Observera också att ansökningstiden är ganska kort.
 
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Kollektivavtal, Lunchförmåner