Executive Assistant sökes till Euro Accident

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård

Hur ser en vanlig dag ut?
Du arbetar nära chefsjuristen och ledningsgruppen och bidrar med din kompetens i stort som smått så att vardagen flyter på så smidigt som möjligt.

Din roll är central och du kommer att arbeta med löpande administrativa uppgifter och ha ett helhetsansvar för bolagets årshjul. Det vill säga möteshantering kring ledningsgruppen – kallelser, agendor, ta notes/protokoll, följa upp actions och ta fram eventuella presentationsmaterial.

Du kommer även att stötta chefsjuristen i styrelsearbetet vilket innebär mötesinbjudningar och ansvar för att ta fram och dokumentera styrelsematerial i avsedd styrelseportal. Du kommer även att hantera andra externa- och interna möten och i mån av tid stötta övriga jurister på avdelningen.

Du kommer även att stötta VD med löpande administration och upphandla ett bolagsövergripande digitalt avtalsarkiv och framåt ansvara för löpande uppdateringar och arkivering samt ansvara för koordinering av diverse bolagsövergripande aktiviteter.

Vem söker vi?
Här trivs du som tycker att det är utmanande och inspirerande att verka i en miljö där ingen dag är den andra lik. Här finns inget ”dukat bord” så du kommer själv att, tillsammans med dina kollegor, sätta ramarna för rollen. Euro Accicent välkomnar nya idéer och vill att ni tillsammans ska ta administrationen till en ny nivå.

För att lyckas i rollen som Executive Assistant ser vi att du arbetat i en liknande roll i ca fem år. Du har ett genuint intresse för människor och du vill jobba affärsnära. Vi ser gärna att du arbetat i liknande branscher och vi vill att du är självgående, noggrann, en god kommunikatör med hög integritet. Du är van att hantera konfidentiellt material och du har en hög integritet. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska och du är trygg i hela Officepaketet.

Vilka är Euro Accident och vad kan vi erbjuda dig?
Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,4 miljard kronor i årlig premievolym med mer än 300 000 försäkrade fördelade på 25 000 företag. Kontor finns i Göteborg, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik och en filial i Köpenhamn. Idag arbetar cirka 250 medarbetare på företaget som präglas av en inkluderande och familjär anda. På kontoret i Mörby Centrum, på Svärdvägen 3A, sitter drygt 100 medarbetare.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Sedan den 2 december 2019 ägs Euro Accident av en investerargrupp arrangerad och ledd av det svenska investeringsbolaget Impilo AB.

Euro Accident samarbetar med Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra sina insatser som arbetsgivare. Sedan december 2016 är de certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work.

Utöver pension och försäkring innehåller Euro Accidents omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Nyfiken på att veta mer?
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske efter jul- och nyårshelgen men skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer