Pace Ahead

Vi vet att du behöver tänka och agera proaktivt i din kompetensförsörjning. Därför erbjuder vi Pace Ahead där vi arbetar tight tillsammans med dig. Vi letar då regelbundet och förutsättningslöst efter kandidater vilket säkerställer att du alltid kan ligga ett steg före.

Pace Ahead. Ett steg före

Takt och fart är vårt motto. För att lyckas med det jobbar vi proaktivt. Varje vecka träffar vi en mängd kandidater förutsättningslöst för att alltid vara redo att möta våra kunders behov. Nu tar vi det ett steg längre och erbjuder Pace Ahead.

Vi tänker så här. Du som kund behöver ju så klart också tänka och agera proaktivt. Tappar ni en erfaren assistent eller administratör tappar ni fart. Så låt oss jobba tätare tillsammans.

Välkommen att prova! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Vi håller utkik efter lämpliga kandidater som passar hos just er och du träffar vilka du vill utan förpliktelser. På så sätt har du alltid några kandidater ”i fickan” och är förberedd när det uppstår ett rekryteringsbehov.

Innan vi sätter igång behöver vi lära känna er lite bättre, förstå er kultur på ett djupare plan och veta vem man behöver vara för att kunna utföra ett bra jobb hos er.

Kontakta mig om du vill veta mer

våra andra erbjudanden