Pace Ahead

Pace Ahead. Ett steg före

Takt och fart är vårt motto. För att lyckas med det jobbar vi proaktivt. Varje vecka träffar vi en mängd kandidater förutsättningslöst för att alltid vara redo att möta våra kunders behov. Nu tar vi det ett steg längre och erbjuder Pace Ahead.

Vi tänker så här. Du som kund behöver ju så klart också tänka och agera proaktivt. Tappar ni en erfaren assistent eller administratör tappar ni fart. Så låt oss jobba tätare tillsammans.

Välkommen att prova! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Vi håller utkik efter lämpliga kandidater som passar hos just er och du träffar vilka du vill utan förpliktelser. På så sätt har du alltid några kandidater ”i fickan” och är förberedd när det uppstår ett rekryteringsbehov.

Innan vi sätter igång behöver vi lära känna er lite bättre, förstå er kultur på ett djupare plan och veta vem man behöver vara för att kunna utföra ett bra jobb hos er.

Låter det intressant?

Kontakta Marie Bodén

marie.boden@thepace.se
076-620 29 10

 

kontakta mig om du vill veta mer

våra andra erbjudanden

Rekrytering The Pace

Rekrytering

The Pace är specialister på rekrytering och personbedömning inom administration. Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv.

Person på rulltrappa

Konsultuthyrning

När du anlitar oss garanterar vi en snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Luta dig tillbaka och känn dig trygg med att vi tar ägandeskap för processen och ert varumärke.

building

Del av rekrytering

Upplevelsen av din rekryteringsprocess påverkar både ditt arbetsgivarvarumärke och brand. Om du vill rekrytera själv kan du anlita oss för delar i rekryteringsprocessen. Vi hjälper dig på ett tidseffektivt och kvalitativt sätt.

Virtuell Assistent

En virtuell assistent är för dig som vill lägga din tid på rätt saker. Därför startar vi nu ett nytt område: Virtual Executive Assistant. Nu kan du få hjälp av en van assistent som snabbt kan avlasta dig så att du kan få mer tid till annat.