Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kontorsassistent till Mattssons Fastighetsutveckling

Nu söker vi en serviceinriktad person till Mattsons Fastigheter! Detta är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Till Mattssons Fastighetsutveckling i Stockholm söker vi nu en Kontorsassistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start i juni och för rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos vår kund efter 6 månader. Du ges möjlighet till semester under veckorna 29, 30 och 31. Företaget sitter i ljusa och trevliga lokaler på Kungsholmen. Detta är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Mattssons Fastighetsutveckling är verksamma inom fastighetsbranschen och på företaget arbetar idag 14 anställda varav 9 på stockholmskontoret med olika ansvarsområden. Företaget är nu i behov av en serviceinriktad och prestigelös Kontorsassistent som ansvarar för den dagliga driften på kontoret samt ger service till företagets medarbetare och besökare. På sikt kommer du ha chansen att ta dig an egna projekt samt utvecklas under din anställningsperiod.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i din roll:

  • Ansvara för att kontorslokalerna alltid är representativa samt planera, koordinera och förbereda inför möten
  • Ansvara för beställning och inköp av kontorsmaterial
  • Ta emot besökare och inkommande samtal
  • Hantera post, bud och leveranser till och från kontoret.
  • Ge service till möten med exempelvis kaffe, luncher, presentationsutrustning, kopiering mm
  • Ansvara för kontorets avtal med leverantörer kring teknisk utrustning, städning och reparationer
  • Övriga administrativa uppgifter och ärenden och stöd till marknad, produktion och förvaltningsorganisation

Din bakgrundVi söker dig som brinner för service samt har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt är en god kommunikatör. Om du har körkort är det dessutom ett plu

För att axla rollen som Kontorsassistent trivs du i en koordinerande och administrativ roll. Då företaget har många besökare är det viktigt att du alltid bemöter människor på ett professionellt och trevligt sätt. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är trygg med att ta egna initiativ i vardagen. Som person är du serviceinriktad, positiv och ordningsam samt uppskattar att stötta och underlätta för dina kollegor. Du ligger alltid steget före och ser vad din omgivning är i behov av.

Om Mattsons FastighetsutvecklingMattssons verksamhet kretsar kring utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder. Mattssons utvecklar, äger och förvaltar kommersiella lokaler med ett hyresvärde om ca 60 Mkr per år. Dotterbolaget BRABO utvecklar och bygger ca 200 hyres- och bostadsrätter per år.

Moderbolagets verksamhet kretsar kring utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder. Dotterbolaget Mattssons Industrifastigheter utvecklar och förvaltar egna kommersiella fastigheter, medan dotterbolaget BRABO Stockholm utvecklar och förvaltar bostads- och hyresrätter. 

Tillsammans med några av Sveriges ledande arkitekter uppför bolaget hållbara, energieffektiva byggnader med hög designkvalitet som bär uppdragsgivares varumärken. Mattssons och Brabo driver och samordnar själva genom hela byggprocessen, från utvecklings- och planarbetet till sälj- och marknadsarbetet.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och affärsområdeschef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!