Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Assistent till Medicovers huvudkontor

Har du erfarenhet från en internationell verksamhet. Har du arbetat med och vill arbeta med att ge förstklassig service? Då kan vård- och diagnostikföretaget Medicover vara rätt för dig.

Om rollen

Som assistent på huvudkontoret är du en del i ett team och arbetar med att assistera och ge service till ledning och chefer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med:

  • Samordning och planering av möten, event, affärsresor och besök, hjälp med kostnadsrapporter, visum och visuminbjudningar
  • Hantera fakturor och leverantörskontakter
  • Aktivt nätverka inom organisationen, hantera förfrågningar och samverka med andra avdelningar i gemensamma projekt
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter på ett huvudkontor

Den vi söker

Till denna roll söker vi dig med flera års erfarenhet från en liknande roll, helst från en internationell verksamhet där du arbetat med att ge förstklassig administrativ service.

Du är en problemlösare med utmärkta kommunikations- och organisatoriska färdigheter. Du är proaktiv, positiv och serviceinriktad. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt. Du är en välstrukturerad och noggrann ”doer” som ser till att leverera inom deadlines.

Du kan hantera konfidentiell information och känsliga frågor på ett mycket professionellt sätt.

Du ska tala engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Övriga språk är en merit. Du har utmärkta färdigheter i MS Office-program.

Vill du vara en del av en verksamhet som arbetar för att fler ska få bättre hälsovård och där följande värderingar utgör företagskulturen; medinflytande, integritet, entreprenörsskap, passion för kvalitet och teamwork varav passion för kvalitet intar en särställning i alla våra verksamheter. Tycker du att vårt företag känns spännande och delar du våra värderingar välkomnar vi gärna din ansökan.

Om Medicover

Medicover är ett ledande internationellt vård- och diagnostikföretag. Huvudsaklig verksamhet finns i Polen, Tyskland, Rumänien, Ukraina. Medicover grundades 1995 som svar på den ökande efterfrågan på högkvalitativa hälso- och sjukvårdstjänster i Polen och expanderade därefter till fler länder med samma behov. I dag, driver Medicover ett stort antal öppenvårdsmottagningar, sjukhus, specialistvårdsenheter och laboratorier genom sina två divisioner – Healthcare Services och Diagnostic Services. Medicover är noterat på Nasdaq Stockholm och har sitt huvudkontor i Stockholm. Medicover erbjuder ett öppet arbetsklimat med många möjligheter att växa. Läs mer om Medicover på https://www.medicover.com/se/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Medicover med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på Email: lisa.siden@wise.se eller telefon 076-525 38 51.

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 17 oktober och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast ovan datum.

I denna rekrytering är det ett krav att ditt CV och personliga brev är på engelska. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.