Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Vi söker en assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt. Låter det som något för dig?

Om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå som etablerades 1860. Vi har totalt 20 kontor, varav 17 kontor i USA och ett vardera i Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret som öppnade 2001 tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar för närvarande cirka 45 personer, varav 30 är jurister. Vår ambition är att vi ska vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande.

Rollen
Din huvudsakliga roll är att assistera våra jurister och delägare i deras dagliga arbete. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande men innefattar bland annat dokumenthantering och formatering, arbete i dokumenthanteringssystem, registrering av nya klienter och ärenden, korrekturläsning, översättningar, företagsresearch, myndighetskontakter jämte kopiering och scanning. Som assistent kan du även komma att supportera våra funktioner inom HR, marknad och ekonomi. Tjänsten är bred och det finns utrymme för egna initiativ. Du blir en del av ett team bestående av fyra personer som alla brinner för service på en hög nivå.

Din profil
Vi söker dig som har ca två års erfarenhet från en administrativ tjänst. För att trivas i rollen bör du kunna finna dig väl tillrätta i en föränderlig miljö. Ett krav är att du är en mycket van användare av Officepaketet och har du även intresse av IT är det ett stort plus. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du serviceinriktad, engagerad, noggrann och ansvarskännande. Det är även viktigt att du är en flexibel och prestigelös person som trivs i en miljö med stundtals högt tempo. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i såväl projektform som självständigt.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst på kontoret som är vackert beläget på Blasieholmen i centrala Stockholm.
Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel.
Vi månar om våra medarbetare och i vårt anställningserbjudande ingår en förmånlig pensions- och försäkringslösning, friskvårdsbidrag, internutbildningar, en årlig konferensresa och flera gemensamma trivselaktiviteter.

I den här rekryteringen samarbetar Kilpatrick Townsend med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se eller 0766- 20 29 10.
Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård