Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant till Hector Rail

Vi söker dig som är strukturerad och trygg i rollen som Executive Assistant, det är viktigt att du har erfarenhet av rollen som chefsassistent sedan tidigare!

För Hector Rail AB räkning söker vi en Executive Assistant till Managing Director. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. För rätt person finns möjlighet till anställning hos Hector Rail AB efter en period på 6 månader. Hector Rail AB har placering i Danderyd. Det är viktigt att vi får dina ansökningshandlingar på engelska.

Ditt uppdrag
Nu finns möjligheten att axla en spännande och utmanande roll som Executive Assistant på Hector Rail – en viktig funktion då du fungerar som Managing Directors högra hand. Uppgifterna sträcker sig från högt till lågt och dagarna är omväxlande både i bredd och tempo. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Kalenderhantering
  • Boka möten och resor
  • Skriva/publicera nyhetsbrev och internt textmaterial, extern kommunikation kan förekomma
  • Skapa presentationsmaterial i PowerPoint
  • Förbereda inför ledningsgruppsmöten
  • Hantera olika slags avtal och rapporter
  • Planera event, konferenser och aktiviteter
  • Assistera med fakturahantering och andra interna system

Utöver ovanstående uppgifter kommer du även att vara delaktig i skyddskommittén samt driva mindre projekt och ansvara för diverse kontorsgöromål och uppgifter kopplat till intern kommunikation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat några år i liknande befattning, gärna i en internationell miljö. Det är positivt om du även har en examen från universitet eller högskola. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en känsla för service och arbetar proaktivt och strukturerat. Du är lyhörd och tycker om att följa upp för att säkerställa att både stort och smått blir gjort. Eftersom det även ingår arbetsuppgifter som är kopplat till intern kommunikation så är det av vikt att du tycker om att skriva och att sammanställa text och bildmaterial.

Hector Rail AB är en internationell organisation där VD är engelsktalande vilket ställer krav på att du obehindrat kan kommunicera på både engelska och svenska, i tal och skrift. I och med detta behöver vi dina ansökningshandlingar på engelska. Meriterande är även språkkunskaper i tyska. Du har goda kunskaper i Officepaketet, med tyngd på PowerPoint och Word. Vi värdesätter egenskaper som integritet, prestigelöshet och att du delar med dig av din glädje och energi.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se). Notera att vi behöver dina ansökningshandlingar på engelska.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal