Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Collectum söker gruppchef till kundservice

Vill du arbeta med tjänstepensionsfrågor som berör ca två miljoner människor och lockas av att leda Collectums ansikte utåt? Då kanske du är en framtida gruppchef till ett av våra kundserviceteam!

På Collectums kundservice arbetar 60 personer fördelade på fyra olika ansvarsområden. Tre av dessa grupper bemannar våra telefoner och arbetar med administration och ärendehantering.
Vi söker nu en chef till Grunduppgifter.

Som gruppchef för Grunduppgifter ansvarar du för administrationen av de grunduppgifter som skickas in av arbetsgivarna och dess anställdas olika val. Du ansvarar också för att kontinuerligt söka förbättringar, effektiviseringar och möjlighet till att leverera högre kvalitet och högre värde inom arbetsområdet och därmed ansvara för att bidra till hela företagets utveckling och helhet.

Rollen
Som gruppchef inom kundservice är du med och bidrar till en affärsdriven och kundorienterad kultur inom enheten. Du har fullt personalansvar för cirka 18 medarbetare/grupp, du rapporterar till kundservicechefen och du har en viktig roll i att bidra till den operativa ledningsgruppen för kundservice.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda och coacha medarbetare mot uppsatta mål. Du har jobbat inom kundservice/kundtjänst samt tidigare haft arbetsuppgifter som innebär planering, organisering, uppföljning och rapportering i en operativ verksamhet. Du har några års arbetslivserfarenhet och gärna högskoleutbildning och/eller utbildning inom ledarskap. 

Som person är du lyhörd och serviceinriktad med goda ledaregenskaper i form av att kunna engagera och entusiasmera dina medarbetare. Du har även personlig mognad och integritet med ett genuint intresse för människors utveckling i arbetet. Du har en förmåga att, utifrån Collectum och kundservice strategi, översätta och proaktivt driva gruppen mot tydliga gemensamma mål.

Vi erbjuder dig
Collectum är en liten organisation med korta beslutsvägar. Det kräver att var och en av oss kan axla breda roller. Vi ställer höga krav på personligt ledarskap, samarbete, engagemang och ansvarstagande. Vi tar arbetsmiljöfrågor på stort allvar och satsar på medarbetarnas hälsa. Förutom en välkomnande och trevlig arbetsplats erbjuder vi också förmånliga anställningsvillkor. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler vid Slussen i Stockholm.

Om Collectum
Collectum är valcentral för tjänstepensionen ITP. Hos oss gör privatanställda tjänstemän sitt ITP- eller ITPK-val. Vi administrerar också ITP för de 34 000 företag som betalar ITP för sina anställda. Genom upphandlingar pressar vi avgifterna hos försäkringsbolagen, för att de privatanställda tjänstemännen ska få så hög pension som möjligt. Vi drivs utan vinstintresse och strävar hela tiden efter att arbeta så kostnadseffektivt som möjligt. Läs mer på www.collectum.se

Intresserad?
Känner du igen dig i rollen och vill vara med och leda ett glatt och trevligt gäng som präglas av hjälpsamhet och kundorienterat synsätt? I denna rekrytering samarbetar Collectum med Wise Professionals och affärsområdet The Pace. Du är varmt välkommen med din ansökan via www.thepace.se så snart som möjligt.

Urvalet kommer att gås igenom löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.  Varmt välkommen med din ansökan!

För din information så har Collectum som policy att alltid begära utdrag ur Brottsregister och UC, samt genomföra drogtest för slutkandidater.

Fackliga representanter:
Anders Jonasson, SACO 08-508 981 67
Anne Furuliden, FTF 08-508 980 57

 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Lunchförmåner