Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ledningsassistent till Cramo

Nu söker vi en erfaren Chefsassistent till Cramo!

Till Cramo söker vi nu en proaktiv och serviceinriktad Ledningsassistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace där ambitionen är att konsulten efter inhyrningsperioden på 6 månader skall anställas hos Cramo. Tjänsten är på heltid med start omgående. Placering för uppdraget är i Cramos kontor i Frösundavik.

Ditt uppdrag
I rollen som Ledningsassistent kommer du att stötta Cramo Groups ledningsgrupp på sex personer samt vara en aktiv medlem i gruppen som driver ditt arbete på et professionellt sätt. Det är en bred roll där din tjänst går ut på att supportera och underlätta cheferna i deras vardag. Det är viktigt att du är bekväm med att kommunicera på engelska då delar av ditt arbete är på engelska. I din roll kommer du även vara med och vara delaktig samt driva egna projekt. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Bokning av möten, resor och hotell
  • Koordinera och förbereda material och agendor
  • Lättare faktura- och avtalshantering
  • Förberedelse inför mindre konferenser
  • Löpande administration
  • Arrangera och förbereda inför möten samt föra protokoll
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll som Chefsassistent sedan tidigare, gärna 5 år. Du är en van användare av samtliga delar i Officepaketet. Vidare är du en god kommunikatör och kommunicerar på svenska och engelska, i tal och skrift. Din erfarenhet som Assistent har gjort dig trygg i rollen och du tar själv egna beslut och är proaktiv i din roll. 

Som person är du ytterst serviceinriktad och lösningsorienterad och klarar av att arbeta parallellt med olika arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen har du mycket god förmåga att arbeta självständigt och att vara ”steget före” är naturligt för dig. Du har ett sinne för detaljer och förmågan att anpassa ditt stöd efter behov och situation. Du är en lagspelare med positiv och prestigelös attityd som gärna tar sig an stora som små arbetsuppgifter.

När du blir en av oss Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård