Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nu söker vi en Executive Assistant till fastighetsbolaget NREP

Nu söker vi en Executive Assistant till NREPs partner och CFO. Vill du arbeta på en arbetsplats där proaktivitet och initiativtagande uppmuntras? Är du en trygg assistent som tar ansvar, är lösningsorienterad och duktig på struktur? Då kan det här vara rollen för dig!

Vad innebär rollen?
Rollens viktigaste ansvar är att underlätta, koordinera och strukturera vardagen för NREPs partner och CFO. Arbetsuppgifterna varierar men vanligt förekommande är:

·        Avancerad mail- och kalenderhantering

·        Ansvar för möten – inbjudningar, agendor, protokoll, uppföljning av actions

·        Koordinering så att policys och manualer är uppdaterade

·        Koordinering av månads- och kvartalsrapporter internt 

·        Vara behjälplig vid rekrytering och onboarding

·        Ta fram presentationsmaterial

·        Planering och utförande av event 

·        Rese- och hotellbokningar

·        Viss research

·        Ad hoc uppgifter

I mån av tid stöttar du även ytterligare två direktors i Luxemburg och Danmark med främst resebokningar och enklare administration.

Vem är du?
Vi ser att du är van och trygg i rollen som assistent och att du är duktig på att koordinera och strukturera både i stort och smått. Du är självständig och prestigelös. Proaktivitet och att ligga steget före är en självklarhet för dig. Du tar med lätthet ett helhetsansvar för exempelvis kalenderhantering, att driva projekt eller att förbereda möten och du vet vad som ska prioriteras.

Du har en professionell attityd och du uppskattar att ha mycket kontaktytor. Du värdesätter hög kvalité och ser lösningar istället för problem. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och du har goda kunskaper i hela Officepaketet.

Har du dessutom erfarenhet från fastighetsbranschen eller finansbranschen och pratar finska så är det ett stort plus.

Vilka är NREP?
Hemma i Norden är NREP en vertikalt integrerad produktinnovatör för fastigheter, utvecklare, investerare och operatörer som syftar till att göra fastigheter bättre. Vi tar ett mångfaldsperspektiv och utnyttjar vårt tvärvetenskapliga team för att utveckla fastigheter men också fastighetsförankrade företag som skapar långsiktigt värde för hyresgäster, investerare och i de samhällen där vi investerar.

Vi strävar efter att arbeta tillsammans med nyckelaktörer i en samarbetsinsats för att ta itu med de komplexa utmaningar som urbaniseringen innebär för städerna.

NREP byggs upp av ett team med bred kompetens bestående av +110 specialister i starka lokala team på våra marknader i Norden; Danmark, Sverige, Finland och Norge. Tillsammans har vi gjort +220 fastighetsinvesteringar.

Vi kombinerar ett långsiktigt holistiskt tillvägagångssätt med kundfokus och vår breda kompetens, både för att erbjuda bättre fastighetsprodukter till människor i alla åldrar och för att skapa bättre och mera hållbara samhällen.

Varför ska du jobba hos NREP?
Du får möjligheten att jobba på en internationell arbetsplats där proaktivitet och initiativtagande uppmuntras. Som Executive Assistant till NREPs CFO får du själv vara med och sätta ramarna för rollen och skapa ett team som levererar excellency. Förutom det så erbjuder NREP en central och viktig roll med mycket eget ansvar. NREP är dessutom på en tillväxtresa så du har en spännande tid framför dig.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Tjänsten är belägen i centrala Stockholm, på Kungsgatan 44.

I den här rekryteringen samarbetar NREP med The Pace och Wise Professionals.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Privat sjukförsäkring