Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Databasadministratör till UNICEF Sverige

Till UNICEF söker vi nu en skicklig databasadministratör till Unicefs insamlingsavdelning under 5 månader med chans till förlängning!

Till UNICEF söker vi nu en skicklig databasadministratör till Unicefs insamlingsavdelning! Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget är initialt på 5 månader med chans till förlängning. Unicef har sitt kontor centralt på Kungsholmen.

Om företagetUNICEF är en av världens ledande barnrättsorganisationer och finns på plats i över 190 länder. UNICEF har FN:s uppdrag att se till att barns rättigheter efterlevs och arbetar förebyggande och långsiktigt – ända upp på regeringsnivå. UNICEF arbetar för att förverkliga barnkonventionen och se till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag från privatpersoner, företag och regeringar. Ungefär 50 personer arbetar på kansliet i Stockholm och därtill har vi en telemarketingverksamhet med ca 40 personer. Läs gärna mer om UNICEF på www.unicef.se.

Ditt uppdrag
UNICEF är i en fas då de ska byta CRM-system vilket innebär att de behöver extra stöd för att komma i mål med konverteringen. Du kommer vara en efterlängtad resurs som får möjligheten att arbeta i prestigelöst team om tre personer där man hjälps åt. Arbetet handlar till stor del om löpande uppdateringar och register av privatpersoner och av företag och skolor. I rollen som databasadministratör kommer du rapportera till Insamlingschefen för privat insamling. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen;

·        Personnummersättning av nya givare

·        Dubbletthantering baserat på personuppgifter

·        Registerunderhåll

·        Genomgång av postreturer – kontrollera adresser och registrera eventuella kommentarer

·        Hjälpa till med namnuppdateringar

·        Löpande manuell gallring av poster

·        Registerunderhåll av mindre delregister hos företag och skolor – komplettera med organisationsnummer, dubbletthantering med mera

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som databasadministratör är du en noggrann och kvalitetsmedveten person och är mån om att slutföra det du påbörjat. Du kommer att ha eget ansvar för de uppgifter som tilldelats dig men kommer ha ett team att luta dig tillbaka mot och fråga om du känner dig osäker.

Vi söker dig som trivs i en strukturerad administrativ roll och trots tidvis monotona arbetsuppgifter har en outtröttlig vilja att hålla god datakvalité i ett stort personregister. Du har ett systematiskt arbetssätt där du i ditt administrativa arbete agerar ”detektiv” och har en förmåga att se samband och avvikelser. Vid julkampanj behövs prioriteringsförmågan att beta av stora volymer enkla poster först – och spara de knepigare fallen en stund, för att lyckas hålla deadline.

Du är en van PC-användare och känner dig bekväm med att arbeta med Excel. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom t ex handel, ekonomi, juridik, samhällskunskap. Gärna i kombination med något års arbetslivserfarenhet från ett administrativt yrke.

Meriterande är erfarenhet av hantering av större registerunderhåll och/eller att ha arbetat med personuppgifter och databashantering.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Förtroendearbetstid