Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Assistent med kommunikationsintresse till Hector Rail

Vi söker nu en Assistent som vill arbeta i en varierande roll där du har chans att driva dina egna projekt!

För Hector Rail räkning söker vi en Assistent med olika ansvarsområden inom administration, kontor och kommunikation. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. För rätt person finns möjlighet till anställning hos Hector Rail efter en period på 6 månader. Hector Rail har placering i Danderyd. 

Ditt uppdrag
Nu finns möjligheten att axla en spännande och utmanande roll som Assistent på Hector Rail – en viktig funktion då du bland annat fungerar som VDs högra hand. Utöver denna roll kommer du driva den interna kommunikationen på företaget i form av sociala medier, nyhetsbrev samt skriva internt nyhetsmaterial. Du kommer kunna påverka din vardag och driva egna projekt om viljan finns. Ungefär 10% av din roll kommer gå till att vara ansvarig för att kontorsdriften flyter på som den ska. Det kan gälla ta emot besökare samt inköp av kontorsmaterial eller köpa in blommor, kaffe och fika. Uppgifterna sträcker sig från högt till lågt och dagarna är omväxlande både i bredd och tempo. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Kalender- samt mailhantering för VD
  • Boka möten och resor för VD och andra medlemmar i ledningsgruppen
  • Skapa presentationsmaterial i PowerPoint
  • Förbereda inför ledningsgruppsmöten samt föra protokoll
  • Hantera olika slags avtal och rapporter
  • Planera event, konferenser och aktiviteter
  • Uppdatera resekonton. Via Amex när någon börjar, registrera nya användare och vid avslut
  • Ansvarig för en gemensam inbox samt vidarebefordra mail till rätt person inom organisationen

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat några år i liknande befattning, gärna arbete gällande administration och kommunikation. Det är positivt om du även har en examen från universitet eller högskola. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en känsla för service och arbetar proaktivt och strukturerat samt är noggrann. Du är lyhörd och tycker om att följa upp för att säkerställa att både stort och smått blir gjort. Eftersom det även ingår arbetsuppgifter som är kopplat till intern kommunikation så är det av vikt att du tycker om att skriva och att sammanställa text och bildmaterial.

Hector Rail AB är en internationell organisation vilket ställer krav på att du obehindrat kan kommunicera på både engelska och svenska, i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, med tyngd på PowerPoint och Word. Vi värdesätter egenskaper som integritet, prestigelöshet och att du delar med dig av din glädje och energi.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acqusition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Förtroendearbetstid