Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Säljadministratör till Yamaha Motor

Letar du efter en flexibel tjänst där du får använda din administrativa ådra och din förmåga att bygga relationer med kunder och leverantörer? Då kan den här tjänsten som Säljadministratör på Yamaha Motor vara rätt för dig!

Till Yamaha Motors skandinaviska kontor söker vi nu en Säljadministratör med flexibla arbetstider på deltid om 70%. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på initialt 6 månader med önskad start omgående och för rätt person finns stor chans till förlängning. Tjänsten utgår centralt från Yamaha Motors nybyggda kontor i Nacka. 

Ditt uppdrag
I rollen som Säljadministratör på Yamaha Motor arbetar du i en internationell miljö och du har en viktig administrativ del i att säkerställa Yamaha Motors affärer. I denna tjänst ingår daglig kontakt med Yamaha Motors återförsäljare och leverantörer, därav vikten att bibehålla och vidareutveckla långsiktiga och relationer. Du ansvarar för beställningar och säkerställer att leveranser genomförs korrekt och inom avsatt tidsram. Du kommer att tillhöra affärsområdet ”Marin” och ingå i ett team på 18 kollegor. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med sju kollegor i liknande roller där ni sinsemellan fördelar arbetsuppgifterna. För rätt person kan denna tjänst medföra utvecklingsmöjligheter och en fot in på ett stort internationellt företag.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Orderläggning i AS/400
  • Fakturering
  • Stötta säljarna administrativt
  • Ansvara för säljkampanjer och prislistor
  • Telefon- och mejlkontakt med kunder och leverantörer

Din Bakgrund
För att lyckas i rollen som Säljadministratör bör du ha några års erfarenhet från en administrativ och serviceinriktad roll sedan tidigare. Du bör vara en van användare av Officepaketet och ha god systemvana, det är meriterande om du har erfarenhet av AS/400. Eftersom du arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Vi ser gärna att du är en relationsskapande och lösningsorienterad person som kan hantera många olika arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Tempot är stundtals högt och därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett flexibelt sätt. Du är en social och positiv lagspelare som trivs med att både arbeta i team och självständigt. Vi ser också att du är driven, prestigelös och ansvarsfull.

Om Yamaha Motor
For more than 60 years, Yamaha Motor has been bringing pleasure to millions of people by using ingenuity and enthusiasm to constantly surpass customer expectations, thereby enriching their lives. Yamaha Motor Scandinavia (YMS) is a regional branch office of Yamaha Motor Europe.

YMS is responsible for coordinating the marketing and sales activities of Yamaha Motor products in Sweden, Norway, Denmark, Greenland and Iceland, mainly: Yamaha motorcycles and scooters, marine outboard engines, Wave runner water vehicles, 4-wheel All-Terrain Vehicles (ATV’s), golf cars, snowmobiles and generators.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal