Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Serviceinriktade administratörer till Givarservice på UNICEF Sverige

Vill du vara med och skapa en bättre värld för alla barn? På UNICEF Sverige arbetar vi med insamling, kommunikation och opinionsbildning för att skapa en bättre värld för alla barn, och just nu söker vi tre serviceinriktade och erfarna administratörer till vår Givarservice med önskad start i februari 2019 eller så snart som möjligt.

Om tjänsten
Givarservice ser till att all administration kring gåvor fungerar och det innebär bl.a. att bemöta frågor via mejl, telefon och sociala medier från givare och andra intressenter. Det kan handla om frågor om autogiro, engångsgåvor, UNICEFs verksamhet, vår hemsidas funktioner och annat. På veckobasis görs ett antal olika utskick till givare och på daglig basis registreras gåvor och anmälningar för månadsgivande.

Om dig
Du är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med nya människor. Du har ett stort intresse för barns rättigheter och brinner för att göra skillnad genom ett meningsfullt arbete. Vi söker personer som är erfarna inom service, noggranna, stresståliga, lösningsfokuserade med bra simultankapacitet, förmåga att prioritera bland uppgifter, duktiga på (avancerad) administration, har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska, samt har telefonvana. Vidare ser vi att du är trygg i dig själv och kan ta olika typer av samtal.

Vidare ser vi också att du har god systemvana och erfarenhet av att jobba med kund/givardatabaser och någon form av CRM-system och goda kunskaper i Excel är önskvärt. Du har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av hantering av kund/givardata samt kund/givarkontakt. Självklart vill vi också att du delar våra värderingar om barns rättigheter.

Vi erbjuder
Hos oss får du en möjlighet att pröva på hur det är att arbeta inom en spännande, internationell organisation, där våra värderingar kring att skapa en bättre värld för våra barn står i centrum. Du kommer att arbeta tillsammans med ett femtiotal kollegor i en ambitiös och engagerande miljö på vårt kontor i Stockholm och du är en del av teamet på avdelningen Insamling privat.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar UNICEF med The Pace/Wise Professionals. Tjänsterna är tillsvidaretjänster med sex månaders provanställning, och givarservice tillhör avdelningen för privatinsamling på UNICEF Sverige. Kontoret ligger på Kungsholmen på Sankt Eriksgatan 46 C i Stockholm. För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är den 6 januari. Vi som arbetar med denna rekrytering kommer dock att vara lite lediga under jul och nyår men är åter på plats den 7 januari då vi kommer att gå igenom urvalet och kalla till intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal